Paneuropæisk investor køber 19.000 kvm logistik i Odense

Nordicals har formidlet salget af to store logistikejendomme til paneuropæisk investor og rapporterer om et fortsat eftertragtet segment.

Paneuropæisk investor køber 19.000 kvm logistik i Odense

Af Nordicals

D. 08.06.22

Nordicals har i andet kvartal 2022 formidlet salget af knap 19.000 kvadratmeter lager- og logistikfaciliteter fordelt på de to adresser Petersmindevej 15, Odense C, og Holkebjergvej 95, Odense SV. Handlerne er foregået som to off market-transaktioner. Køber er en paneuropæisk investor og sælgerne er private aktører.

De to handler beløber sig sammenlagt til et højt tocifret millionbeløb og vidner om, at lager- og logistiksegmentet fortsat er brandvarmt.

”Der er historisk lav tomgang indenfor lager- og logistikmarkedet, og med et udbud på omkring 1.5 procent oplever vi, at markedet er kraftigt underudbudt,” fortæller erhvervsmægler hos Nordicals, Jens H. Mårtensen, der har formidlet salget af de to ejendomme.  

En kraftigt stigende e-handel har øget efterspørgslen på last mile-logistik, og hos Nordicals forventer man, at efterspørgslen vil fortsætte.

”Det er særligt tidssvarende lager- og logistikfaciliteter med central beliggenhed og gerne med nærhed til motorvej, som investorerne efterspørger. Flere udenlandske købere har udvidet deres geografiske fokus, og derfor er der kommet flere købere til,” fortæller Jens H. Mårtensen.

Seneste artikler

Optimisme at spore i Q4 2023

Rentetoppen er ved at være nået, og vi ser ind i en stabilisering af renterne. Det – og et opsparet transaktionsbehov – vil bidrage til, at aktiviteten stiger på transaktionsmarkedet i slutningen af året.

Nordicals Trekantområdet: Lager- og logistikejendomme er en sikker investering

Midlertidig opbremsning i transaktionsmarkedet betyder mindre i forhold til den attraktive investering på mellemlang og lang bane i Trekantområdet. Det siger lokal Nordicals-partner, der forklarer, hvorfor Trekantområdet også fremover vil være Danmarks logistikhub.

Aabenraa og Haderslev satser massivt på flere lager- og logistikejendomme

Med forventning om yderligere vækst inden for lager- og logistiksegmentet går to sønderjyske kommuner målrettet efter at drage mere fordel af placeringen i grænselandet, hvor motorvej E45 i tilfælde af en ny midtjysk motorvej vil blive endnu vigtigere. Både Aabenraa og Haderslev kommuner arbejder netop nu på grundsalg og flere udstykninger til erhvervsprojekter.

Enormt byudviklingsprojekt skal fremtidssikre Randers

Udviklingsplan for Flodbyen Randers sætter den overordnede retning for byudviklingen, klimatilpasningen og etableringen af ny infrastruktur i midtbyen, hvor et 59 hektar stort område står over for en gedigen transformation. Den skal gøre Randers endnu mere attraktiv som både investerings- og bosætningsby, siger lokal Nordicals-partner.

”I Herning får vi altid tingene til at ske, fordi vi kæmper og står sammen”

Et driftigt erhvervsliv og alsidigt kulturliv samt en speciel evne til at få ting ført ud i livet ligger dybt i Hernings dna. Det forklarer lokale Nordicals-partnere i dette portræt af Herning, der igen i år netop er blevet kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, og som kan se frem til en solid befolkningsvækst.

Til top