Verdens Største kaffebar åbner i Odense city

 

Den amerikanske kaffekæde STARBUCKS åbner til april 2020 en café i Odense - denne gang i gågaden på en af de absolut bedste placeringer.

 

Verdens Største kaffebar åbner i Odense city

Af Camilla Violanda

D. 28.11.19

Erhvervsmægler Nordicals Odense har forestået udlejningen af Vestergade 21 til STARBUCKS, der til april åbner ca. 200 kvm kaffebar i to etager nær Odense Rådhus, Magasin, MASH, Rezet Sneaker Store m.fl.

”Vi har været i dialog med STARBUCKS længe, og jeg har været rundt med STARBUCKS i Odense by af flere omgange. Der har været forskellige lejemål i spil, der bestemt også havde potentiale, men det var Vestergade 21, der levede op til de krav og forventninger, som STARBUCKS havde til en kaffebar i Odense – nemlig den centrale placering i byen”, udtaler erhvervsmægler Andreas M. Jensen, Nordicals Odense.

Ifølge en pressemeddelelse fra Salling Group, der står bag åbningen og driften af kaffebaren, er gågaden i Odense en fantastisk placering for STARBUCKS, der er verdens største kaffekæde, fordi deres kaffebar skal ligge centralt og et attraktivt sted med masser af liv – lige der hvor kunderne er.

I cafeen kan gæsterne nyde både varme og kolde drikke. På menukortet – der i øvrigt følger årstidernes skifte – findes også et udvalg af lækre sandwich og salater samt morgenmad og STARBUCKS’ helt specielle Ready-to Eat produkter.

”Vi har længe ønsket at åbne en STARBUCKS i det centrale Odense. Byen er en vigtig strategisk placering for os, og vi kommer til at åbne en flot café med en smuk indretning, som vores gæster vil kunne relatere til byen. Vi kunne ikke ønske os et bedre sted for den næste STARBUCKS. Her er det let både at parkere og komme gående for at tage en kaffepause”, udtaler Head of Franchise i Salling Group, Michael Hald.

Caféen i Vestergade 21 bliver i to etager med en forventning om at få siddepladser til ca. 60-70 gæster. Forventede åbningsdag bliver april 2020.

 

Foto: Salling Group.

Til top