Nordicals sælger pakhus i Randers for tocifret millionbeløb

Nordicals erhvervsmæglere i Randers har stået for Freja ejendommes salg af pakhuset på Toldbodgade, som huser 200 medarbejdere fra Gældsstyrelsen i Skat samt 2 klinikker.

Nordicals sælger pakhus i Randers for tocifret millionbeløb

Af Daniel Winther Pedersen

D. 18.06.19

Nordicals Randers/Viborg/Skive har leveret en effektiv salgsproces, da det blot er få måneder siden, at erhvervsmægleren fik til opgave af sælge det tidligere pakhus på Toldbodgade 3 i Randers for Statens ejendomsselskab Freja Ejendomme, der sælger og udvikler statens tidligere ejendomme.

Nu er ejendommen nemlig købt af det svenske, børsnoterede ejendomsselskab SBB, der har betalt 57,3 millioner kroner til for Toldbodgade 3.

»Vi er glade for at have medvirket til at skaffe 200 nye arbejdspladser til Randers og efterfølgende at have solgt ejendommen i et godt forløb i samarbejde med store professionelle aktører,« siger Morten Lundhøj, der er medindehaver af Nordicals Randers/Viborg/Skive om handlen.

Gennemgribende renovering har gjort ejendommen moderne

Toldbodgade 3, som er fra 1940, er blevet renoveret og moderniseret. Det har betydet, at bygningen er gået fra at være en gammeldags kontorejendom til nu at være et moderne tidssvarende arbejdsmiljø, fortæller Morten Lundhøj.

»Ejendommen var før moderniseringen indrettet med lange gange, hvor der på begge sider var en masse små cellekontorer, som man gjorde før i tiden. I dag efterspørges der i højere grad åbne kontormiljøer blandet med kontorer og mødelokaler. Det lever Toldbodgade 3 i den grad op til nu efter moderniseringen,« siger Morten Lundhøj.

Lange lejekontrakter og central placering

I maj i år flyttede der medarbejdere fra Skat ind i ejendommen. 200 af slagsen, som lejer sig ind på fire af de i alt seks etager.

Derudover lejer en fysioterapeut stueetagen, mens der på den øverste etage flytter en praktiserende læge ind denne sommer.

Alle tre lejere har lange uopsigelige lejekontrakter. Netop det faktum, samt ejendommens centrale placering i Randers tæt på fjorden gør Toldbodgade 3 til den attraktive investeringsejendom, som har fået svenske SBB til at købe.

»De lange, uopsigelige lejekontrakter, som der er for alle lejerne i ejendommen, gør det til en attraktiv ejendom for investorer, hvorfor det også har tiltrukket opmærksomhed fra et svensk firma, der normalt ikke investerer i Randers. Samtidig er Randers med sin centrale placering i Jylland og tæt på E45 en by, som flere investorer har fået øjnene op for, udtaler Morten Lundhøj.

Til top