Trainee / erhvervsmægler til Nordicals - Randers, Viborg, Skive

Nordicals Randers, Viborg, Skive søger trainee / erhvervsmægler til Randers-/ Viborgområdet. Vi tilbyder dig et struktureret forløb, hvor du får prøvet kræfter med alt lige fra udlejning og vurdering til salg og rådgivning. 

Trainee / erhvervsmægler til Nordicals - Randers, Viborg, Skive

Af Nordicals Randers, Viborg, Skive

D. 29.08.19

Stillingen tilrettelægges individuelt med afsæt i dine kompetencer, din erhvervsmæssige- og uddannelsesmæssige baggrund og vores fælles ambitioner. Du vil hurtigt få ansvar og opleve, at du opbygger kendskab til alle processer indenfor sagsoprettelse, vurdering, afståelse, udlejning og salgs af erhvervs- og investeringsejendomme. 

DIN PROFIL

Du kan være ejendomsmægler, finansøkonom, nyuddannet HA eller lignende, eller have en anden relevant baggrund inden for den finansielle sektor, og så har du helt sikkert et målrettet ønske om at blive en af de bedste indenfor arbejdet med fast ejendom, og du ved, at vejen dertil er igennem hårdt arbejde, ordentlighed og dedikation til jobbet. 

Vigtigst er dog ikke, hvilken uddannelsesmæssig baggrund du har, men derimod dine faglige og menneskelige kompetencer, din vilje til at ville lære og dit personlige drive. 

Vi er på udkig efter ambitiøse ansøgere, der besidder kvaliteter som vedholdenhed, ordentlighed, selvstændighed, engagement og kommerciel forståelse. Du er resultatorienteret, kvalitetsbevidst - og så er du stærk til at skabe relationer. 

DIT UDBYTTE

Du bliver en del af Danmarks største erhvervsmæglerkæde med 22 forretninger fordelt over hele landet. 

Vi tilbyder lønpakke efter kvalifikationer. Herudover obligatorisk pensions- og forsikringsordning samt frokostordning. 

Du kommer således ind i en aktiv og dynamisk salgs- og rådgivningsvirksomhed, hvor der er højt til loftet og fart på hver dag - men vi har skab rammer for en stilling, hvor du i trygge rammer kanlæres op og suge til dig af erfaringerne fra dine kollegaer, som glæder sig til at teame op med dig. 

Nærmere information om jobbet kan fås ved henvendelse til:

Indehaver, Morten Lundhøj, telefon: 8915 3301 / 2324 4465,
Indehaver, Jesper Bruun Fangel: 8915 3300 / 4075 6319

Ansøgningen og CV sendes på mail til Morten Lundhøj
mol@nordicals.dk

Ansøgningsfrist den 01.oktober 2019.

Til top