Søren Mosbæk

Søren Mosbæk er erhvervsmægler og valuar hos Nordicals Sjælland, hvor han har været ansat siden december 2017. Søren har mange års erfaring med sig i bagagen – dels fra mere end 20 år i den finansielle branche, dels fra 15 års virke som boligmægler i hhv. Odsherred og Holbæk, herunder 10 år som selvstændig mægler i Odsherred. Herudover var Søren i en kort periode erhvervschef i Odsherred Erhvervsråd, og samlet har dette naturligt medført et stort netværk i områderne, hvor deltagelse i diverse netværksgrupper er en væsentlig indgangsvinkel til mange opgaver. De primære områder som Søren varetager er Odsherred, Holbæk, Lejre og Roskilde.

Søren har en naturlig tilgang til de mangeartede opgaver i Nordicals organisationen, hvor han håndterer salg, leje, rådgivning, og vurdering af erhvervs- og investeringsejendomme og erhvervsgrunde, ligesom deltagelse i projektudvikling og salg af projekter indgår i opgaverne.

Herudover er rollen som valuar med til at give diverse vurderingsopgaver, herunder udmelding til diverse skønsopgaver udpeget af Dansk Ejendomsmæglerforening.

Tillid er en hjertesag for Søren, der trives i en travl hverdag, hvor åbenhed og tillid har stor betydning for at komme i mål med opgaverne.

Udover at have en stor naturlig erfaring fra branchen, har Søren løbende holdt sig ajour med diverse kurser og uddannelser, og derfor får du her en mægler med både de faglige og menneskelige kvalifikationer til både store og små opgaver. 

 

Kontakt Søren Mosbæk: 

Tlf.: +4520337733
Mail: smk@nordicals.dk

 

Nordicals, Roskilde

Tlf.: +4546352292
Mail: 4000@nordicals.dk

Allehelgensgade 8
4000 Roskilde

Interesseret i at blive kontaktet med relevante ejendomme før alle andre?

Til top