7 boligblokke i Næstved solgt i offenligt udbud

Nordicals Sjælland P/S har for Region Sjælland gennemført et offentligt udbud af 7 boligblokke med 84 lejligheder, opført i 1959-1965, til at huse sygehusets personale - læger, sygeplejersker og ikke mindst sygehusets mange studerende m.fl. Ejendommen har været i offentligt udbud til en vejledende udbudspris på knap 92.000.000 kr.

 

7 boligblokke i Næstved solgt i offenligt udbud

Af Mette Buchwald

D. 03.09.21

Lejlighederne har stået tomme de seneste 2 år, da Regionen har forberedt salgsprocessen. Den nye ejer overtager den solide gule murstensejendom, med en af de bedste beliggenheder i Næstved. Ejendommens stand og den store mængde af ledige lejligheder har gjort udbudsprocessen speciel og atypisk, men interessen har været overvældende.

Nordicals Sjælland P/S oplevede stor interesse for udbuddet, og der var flere bud på ejendommen. ”Interessen har været rigtig stor, det er både lokale og nationale investorer, der har vist interesse og budt på ejendommen. Det blev i sidste ende Boligselskabet Sommerhaven, der endte med at være højest bydende”, fortæller daglig leder hos Nordicals Sjælland i Næstved, Jesper Jensen. Boligselskabet Sommerhaven udlejer alle typer af lejligheder flere steder i Næstved.

“Vi glæder os til, at komme i gang med den fantastiske ejendom, en ejendom der vil gå under navnet Herlufshave. Herlushave vil blive en ejendom, der omfavner dens naturlige omgivelser med grønne områder, luft og plads. Foruden skoven, byen lige rundt om hjørnet og de grønne arealer, vil der være legepladser og legerum for børn, fitnessfaciliteter og rum både inde og ude til samvær”, siger Jacob Lisby direktør for Boligselskabet Sommerhave ApS.

En af grundene til den stigende interesse for investering i Næstved, er det store potentiale byen stadig har, og at infrastrukturen til byen er blevet forbedret med ny og hurtigere togforbindelse til København. Hertil kommer motorvejen, som ligeledes vil gøre byen endnu mere attraktiv.

Til top