Lokale investorer køber kendt, stor kontorbygning i Slagelse

At der er mange købedygtige investorer i markedet, selv til store og dyre kontorejendomme, er ikke nogen hemmelighed. Investorerne i hovedstadsområdet kigger også længere ud på Sjælland og der er stor efterspørgsel på investeringsejendomme i hele regionen Sjælland.

Lokale investorer køber kendt, stor kontorbygning i Slagelse

Af Mette Buchwald

D. 23.01.19

Lokale Sjællandske investorer, kan dog også være med på de store investeringsejendomme. Senest er Ndr. Ringgade 70A i Slagelse – også kendt som Deloitte-Ejendommen, solgt til en lokal investor.

Ejendommen blev udbudt til salg medio oktober og allerede få dage efter salget var igangsat, var der flere seriøse og mulige købere fra både lokalområdet og fra andre dele af landet. ”Vi indledte forhandlinger med køberemnerne, og det blev til slut en lokal investor, der blev den heldige ejer af ejendommen. Ejendommen har i flere år huset Deloitte Statsautoriseret Revisionspartnerselskab og nu huser Beierholm, som har overtaget Deloitte’s aktiviteter, Ret & Råd Advokater samt Jannerup Grafisk” fortæller Erling Jensen, fra Nordicals.

Den store efterspørgsel fra både lokale og store nationale investorer viser den positive udvikling, der har været de seneste år for investeringer i erhvervsejendomme på Sjælland – en udvikling, der ikke ser ud til at stoppe lige foreløbig, hvis du spørger Erling Jensen: ”Vi har flere nye investorer som henvender sig til os, og som måske ikke allerede har erhvervsejendomme i deres investeringsportefølje. De ser jo på hvor usikkert aktiemarkedet er og hvor lavt et afkast man kan få i eks. obligationer, så de vil hellere placere deres overskudslikviditet i ejendomme, der både har lav risiko og et for markedet højt afkast”.  

Til top