Milliard-investering i infrastruktur

Med en investering på 4,1 milliarder kroner forbindes Sjælland og Falster af en ny Storstrømsbro i 2022. I prisen indgår også nedrivningen af den nuværende Storstrømsbro. Sammen med en stor udvidelse af erhvervshavnen på Masnedø og udgravning af en dybere sejlrende til samlet 170 millioner kroner gennemgår Vordingborg Kommune den største erhvervsudvikling nogensinde.

Milliard-investering i infrastruktur

Af Mette Buchwald

D. 11.09.19

Med anlæg af en ny Storstrømsbro og nedrivning af den gamle bro samt en gigantisk udvidelse af erhvervshavnen, gennemgår Vordingborg Kommune en historisk erhvervsudvikling, der skaber masser af lokale arbejdspladser.

Skal spille hinanden gode

Vordingborg Kommune har stort fokus på at hjælpe erhvervslivet i at vækste. ”Vi skal være med til at facilitere, at de kan blive større og stærkere sammen. Det kan vi ved at arbejde på tværs og spille hinanden gode,” siger Mikael Smed.

Du kan læse meget mere om den historiske erhvervsudvikling i Vordingborg Kommune i vores nyeste magasin om erhvervsejendomme

 

Læs det her: https://viewer.ipaper.io/nordicals/sjaelland/magasin-nr-3-19/?page=2

 

Seneste artikler

Optimisme at spore i Q4 2023

Rentetoppen er ved at være nået, og vi ser ind i en stabilisering af renterne. Det – og et opsparet transaktionsbehov – vil bidrage til, at aktiviteten stiger på transaktionsmarkedet i slutningen af året.

Nordicals Trekantområdet: Lager- og logistikejendomme er en sikker investering

Midlertidig opbremsning i transaktionsmarkedet betyder mindre i forhold til den attraktive investering på mellemlang og lang bane i Trekantområdet. Det siger lokal Nordicals-partner, der forklarer, hvorfor Trekantområdet også fremover vil være Danmarks logistikhub.

Aabenraa og Haderslev satser massivt på flere lager- og logistikejendomme

Med forventning om yderligere vækst inden for lager- og logistiksegmentet går to sønderjyske kommuner målrettet efter at drage mere fordel af placeringen i grænselandet, hvor motorvej E45 i tilfælde af en ny midtjysk motorvej vil blive endnu vigtigere. Både Aabenraa og Haderslev kommuner arbejder netop nu på grundsalg og flere udstykninger til erhvervsprojekter.

Enormt byudviklingsprojekt skal fremtidssikre Randers

Udviklingsplan for Flodbyen Randers sætter den overordnede retning for byudviklingen, klimatilpasningen og etableringen af ny infrastruktur i midtbyen, hvor et 59 hektar stort område står over for en gedigen transformation. Den skal gøre Randers endnu mere attraktiv som både investerings- og bosætningsby, siger lokal Nordicals-partner.

”I Herning får vi altid tingene til at ske, fordi vi kæmper og står sammen”

Et driftigt erhvervsliv og alsidigt kulturliv samt en speciel evne til at få ting ført ud i livet ligger dybt i Hernings dna. Det forklarer lokale Nordicals-partnere i dette portræt af Herning, der igen i år netop er blevet kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, og som kan se frem til en solid befolkningsvækst.

Til top