Milliard-investering i infrastruktur

Med en investering på 4,1 milliarder kroner forbindes Sjælland og Falster af en ny Storstrømsbro i 2022. I prisen indgår også nedrivningen af den nuværende Storstrømsbro. Sammen med en stor udvidelse af erhvervshavnen på Masnedø og udgravning af en dybere sejlrende til samlet 170 millioner kroner gennemgår Vordingborg Kommune den største erhvervsudvikling nogensinde.

Milliard-investering i infrastruktur

Af Mette Buchwald

D. 11.09.19

Med anlæg af en ny Storstrømsbro og nedrivning af den gamle bro samt en gigantisk udvidelse af erhvervshavnen, gennemgår Vordingborg Kommune en historisk erhvervsudvikling, der skaber masser af lokale arbejdspladser.

Skal spille hinanden gode

Vordingborg Kommune har stort fokus på at hjælpe erhvervslivet i at vækste. ”Vi skal være med til at facilitere, at de kan blive større og stærkere sammen. Det kan vi ved at arbejde på tværs og spille hinanden gode,” siger Mikael Smed.

Du kan læse meget mere om den historiske erhvervsudvikling i Vordingborg Kommune i vores nyeste magasin om erhvervsejendomme

 

Læs det her: https://viewer.ipaper.io/nordicals/sjaelland/magasin-nr-3-19/?page=2

 

Seneste artikler

Nordicals ligger i top i årets brancheanalyse

”På toppen er det Nordicals og Colliers, der kæmper om at være størst i Danmark". Det er konklusionen i den netop offentliggjorte brancheanalyse, hvor Estate Media tager temperaturen på erhvervsmæglerbranchen og samtidig retter blikket mod morgendagens muligheder og udfordringer.

Byggepriser bremser projekter og grønne løsninger

Voldsomt stigende priser på byggematerialer får bygherrer til at udskyde eller droppe projekter og skrue ned for bæredygtige løsninger, siger eksperter. Men i længden vil grønne løsninger vinde frem, og noget tyder på, at prisstigningerne er ved at klinge af.

Lovforslag om lagerbeskatning af ejendomme er fremsat i høring – hvad er status nu?

Lagerbeskatning af fast ejendom har været et betændt og omdiskuteret emne. Nu er det nye skattelovforslag - der skal finansiere den såkaldte ”Arne-pension” – sendt i høring. Men hvad er status nu? Det giver partner hos Deloitte, Glenn Sørensen, et overblik over.

Finanstilsynets lånevejledning kan forværre underudbud

Finanstilsynets vejledning for lån til udlejningsejendomme og ejendomsprojekter er overregulering. De firkantede regler kan føre til et underudbud af nye erhvervsejendomme, der i sidste ende rammer erhvervslivet og lejerne.

Klumme: Olie og hvede følger med brugtvognspriserne

Efter en tid med økonomisk usikkerhed ser vi nu de første tegn på, at vi går mod lysere tider. For en måneds tid siden så vi, at brugtvognspriserne i USA begyndte at falde, og nu følger priserne på en lang række råvarer med samtidig med, at finansinstitutternes renteprognoser ser fornuftige ud. Dette er af afgørende betydning for, om vi fortsat kommer til at se et stabilt ejendomsmarked.

Til top