Fra mejeri til gin-destilleri

Det tidligere Vedbysønder mejeri, lige udenfor Slagelse, skal i fremtiden være gin-destilleri og eventcenter. Om 9-12 måneder slår Simon Frimann og Four Jiggers dørene op til et moderne økologisk gin-destilleri.

Fra mejeri til gin-destilleri

Af Mette Buchwald

D. 07.10.21

Det er erhvervsmægler Christian S. Christiansen fra Nordicals Sjælland, der har formidlet salget af ejendommen; ”Det var det, man vist kalder mulighedernes ejendom” siger Christian om ejendommen, da han skal fortælle lidt om salget. ”Ejendommen havde flere nyere vinduer og nyere tagpaptag – ud over det, stod den meget rå”

Og man må sige Simon Frimann så muligheder i ejendommen. Om 9-12 måneder åbner Four Jiggers et økologisk gin-destilleri med tilhørende event muligheder. ”Vi sigter efter at gøre det hele så klimavenligt og grønt som muligt”, fortæller Simon Frimann og fortsætter ”Der kommer solenergi på taget og området bliver fyldt med vilde blomster”.

Der bliver opført 3 orangerier, hvor man kan afholde events og 1-2 gange om måneden vil der blive afholdt gin-smagninger. ”Konceptet bliver at man skal booke sig ind på forhånd – præcis som vi allerede kører det fra vores nuværende lokaler på Industrivej i Slagelse”.

Christian fortæller videre, at ejendommen kun nåede at være til salg en måneds tid, og der var flere interesserede købere der så muligheder i ejendommen; ”Alle handler er jo spændene, men jeg må indrømme, at denne sag er lidt speciel og jeg glæder mig til at følge udviklingen på ejendommen samt til at se projektet udfolde sig. Det kan da ikke afvises, at jeg skal have en enkelt prøvesmagning”, slutter han med et glimt i øjet.

Seneste artikler

Optimisme at spore i Q4 2023

Rentetoppen er ved at være nået, og vi ser ind i en stabilisering af renterne. Det – og et opsparet transaktionsbehov – vil bidrage til, at aktiviteten stiger på transaktionsmarkedet i slutningen af året.

Nordicals Trekantområdet: Lager- og logistikejendomme er en sikker investering

Midlertidig opbremsning i transaktionsmarkedet betyder mindre i forhold til den attraktive investering på mellemlang og lang bane i Trekantområdet. Det siger lokal Nordicals-partner, der forklarer, hvorfor Trekantområdet også fremover vil være Danmarks logistikhub.

Aabenraa og Haderslev satser massivt på flere lager- og logistikejendomme

Med forventning om yderligere vækst inden for lager- og logistiksegmentet går to sønderjyske kommuner målrettet efter at drage mere fordel af placeringen i grænselandet, hvor motorvej E45 i tilfælde af en ny midtjysk motorvej vil blive endnu vigtigere. Både Aabenraa og Haderslev kommuner arbejder netop nu på grundsalg og flere udstykninger til erhvervsprojekter.

Enormt byudviklingsprojekt skal fremtidssikre Randers

Udviklingsplan for Flodbyen Randers sætter den overordnede retning for byudviklingen, klimatilpasningen og etableringen af ny infrastruktur i midtbyen, hvor et 59 hektar stort område står over for en gedigen transformation. Den skal gøre Randers endnu mere attraktiv som både investerings- og bosætningsby, siger lokal Nordicals-partner.

”I Herning får vi altid tingene til at ske, fordi vi kæmper og står sammen”

Et driftigt erhvervsliv og alsidigt kulturliv samt en speciel evne til at få ting ført ud i livet ligger dybt i Hernings dna. Det forklarer lokale Nordicals-partnere i dette portræt af Herning, der igen i år netop er blevet kåret som en af Danmarks mest erhvervsvenlige kommuner, og som kan se frem til en solid befolkningsvækst.

Til top