Cecilie Norddal Madsen

Cecilie Norddal Madsen er Trainee hos Nordicals Sjælland, hvor hun har arbejdet siden 2022. Cecilie er uddannet finansøkonom, og har igennem uddannelsen fået økonomisk viden og kompetencer til at arbejde med finansiel rådgivning og ejendomshandel.

I forbindelse med uddannelsen som finansøkonom var Cecilie i 3 måneders praktik hos Nordicals Sjælland, hvor hun sad i vores Slagelse-afdeling. Efter hendes praktikperiode sad Cecilie i vores Næstved-afdeling som sagskoordinator, mens hun færdiggjorde sin uddannelse. Efter finansøkonomuddannelsen startede Cecilie op som trainee i forbindelse med hendes uddannelse som ejendomsmægler, hvor du vil møde hende i vores Slagelse-afdeling. I forbindelse med uddannelsen til ejendomsmægler, oparbejder hun en opdateret og faglig viden inden for branchen, og tager sig typisk af opgaver som salg og udlejning af erhvervsejendomme samt kommission.

Cecilie er kendt for sin imødekommenhed, gode humør, positive indstilling til at få en handel på plads og hendes interesse for at suge viden til sig.

 

Kontakt Cecilie Norddal Madsen: 

Tlf.: +45 2434 2456
Mail: cnm@nordicals.dk

Nordicals, Slagelse 

Tlf.: +4558501212
Mail: 4200@nordicals.dk

Sorøvej 9A 
4200 Slagelse

Til top