Nordicals Svendborg opruster med ny profil på holdet

Der er kommet nyt ansigt her i Nordicals Svendborg, hvor vi længe har haft rivende travlt. Nu er vi nemlig blevet forstærket med et lokalkendt ansigt. Der er tale om Niels Peter Nøddeskou-Fink, hvis CV vidner om en flot karriere fra flere forskellige brancher.

 

 

Nordicals Svendborg opruster med ny profil på holdet

Af Nordicals

D. 06.12.19

Den nye mand har blandt andet titler som kædechef for flere forretninger i bilverdenen, GOG-spiller, controller i Europa Parlamentet samt flere bestyrelsesposter med i bagagen, og nu skal han så sælge, udleje og formidle Sydfyn.

”Jeg blev med det samme fristet, da jeg fik tilbudt denne spændende mulighed. Jeg er jo bankuddannet, så jeg glæder mig til at komme i gang med rådgivning igen,” siger Niels Peter Nøddeskou-Fink og tilføjer:

”Jeg har i en del år arbejdet væk fra Svendborg, og jeg glæder mig til at komme hjem til min by og mit store netværk.”

Niels Peter Nøddeskou-Fink er 53 år og bor i Gudme. I de seneste mange år har han arbejdet som direktør i byggebranchen og senere som kædechef i autobranchen - i henholdsvis Din Bilpartner og Tectyl Danmark. Fremover står der så erhvervsrådgiver på visitkortet.

”Jeg håber og tror, at jeg kan bidrage med en masse. At jeg kan bruge mit netværk og være med til at løfte investeringsmarkedet her i Svendborg,” slutter han.

Vi byder ham varmt velkommen til Nordicals, og vi håber, han falder godt til i Svendborg.

 

 

 

 

 

Til top