Trekantområdet: Udlejningsejendomme handles i højere grad off market

Efterspørgslen overstiger langt udbuddet for tiden, når det kommer til attraktive boliginvesteringsejendomme i Trekantområdet, og det sender handlerne bag lukkede døre.

Trekantområdet: Udlejningsejendomme handles i højere grad off market

Af Nordicals

D. 23.10.19

Det er sælgers marked for investeringsejendomme i Trekantområdet i disse tider. De negative renter i bankerne og usikre tider på aktiemarkederne sender mange investorer mod ejendomsmarkedet for tiden. Omvendt ønsker mange af de investorer, der har ejendomme i dag, ikke at sælge deres ejendomsporteføljer, da der ikke er mange andre interessante steder at placere pengene.

Derfor er der nu længere mellem de attraktive investeringsejendomme på markedet. Til gengæld bliver der kortere mellem off market-sagerne, for mæglerne kan for tiden nemt formidle salg via netværk alene.

”Vi har netop handlet en stor portefølje på otte gode ejendomme i hjertet af Fredericia. Vi kontaktede vores netværk, da sagen var klar til salg, og så blev den solgt meget hurtigt derefter. Faktisk uden liggetid,” fortæller Jon Stefansen, der er indehaver af Nordicals Trekantområdet.

Regionens væksttal og potentialet for afkast i Trekantområdets ejendomme har længe fået opmærksomhed fra både mindre såvel som institutionelle investorer. Den enorme interesse for investeringsejendomme betyder, at markedsføring, ved salg af denne type ejendomme, ofte er overflødigt.

”I dette tilfælde havde vi en sælger, der vil tilpasse sin portefølje, og en køber, der ville udvide sin beholdning af ejendomme af denne type og størrelse i Trekantområdet. Både køber og sælger fandtes i vores netværk, og derfor var det ikke nødvendigt med et åbent salg. Det er efterhånden en ret stor del af vores handler, der foregår på denne måde,” forklarer Jon Stefansen og tilføjer:

”Derfor er netværk og proaktiv adfærd i dag langt vigtigere for både investorer og mæglere i en ellers digital tidsalder. Her oplever vi, at vores lokale forankring er en stor fordel. Med mæglere i både Vejle, Kolding og Fredericia er vi helt tæt på de netværk, vi ønsker at være en del af.”

Til top