Internationalt samarbejde

Internationalt samarbejde med Savills

Nordicals arbejder hele tiden på at udvikle vores internationale samarbejde. Vi har gennem flere år samarbejdet globalt med Savills, som er en af verdens største rådgivere inden for erhvervsejendomme. Savills dækker samtlige lande rundt om Danmark og er repræsenteret over hele verden, og det betyder, at Nordicals har et uovertruffet internationalt vurderings-, investerings- og rådgivningsnetværk.

Nordicals’ kunder har gennem vores samarbejde med Savills adgang til rådgivning og ejendomsformidling, investering, udlejning og porteføljeudvikling på det internationale ejendomsmarked.

Find en kontaktperson i en forretning nær dig

Værdiskabende international rådgivning

Savills og Nordicals fokuserer i fællesskab på at etablere og vedligeholde langsigtede, internationale kundeforhold. Vores kunder tæller store danske og internationale institutionelle investorer, ejendomsselskaber, private investorer, virksomheder, pensionsselskaber mv., som ønsker ejendomme i Danmark eller i udlandet.

Kontakt Nordicals, hvis du interesseret i rådgivning om ejendomsinvestering i udlandet

Markedsanalyser og internationale prognoser

Nordicals følger de internationale ejendomsmarkeder tæt, og vi udarbejder løbende markedsrapporter, markedsdata og prognoser for ejendomsinvestering.

 

Læs mere om vores internationale markedsanalyser

Globalt netværk til ejendomsinvestering

Som kunde hos Nordicals har du adgang til udenlandske ejendomsinvesteringer gennem et globalt netværk på 35.000 rådgivere fordelt på 600 kontorer i Europa, Asien, Afrika, USA og resten af Amerika.

Nordicals er certificeret af RICS

Nordicals er RICS-certificeret, så vi lever op til de højeste internationale standarder for etik og faglighed via The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS). RICS-certificeringen betyder, at både danske og internationale kunder trygt kan henvende sig til Nordicals, fordi vi er underlagt kvalitetssikring og etisk og moralsk forpligtelse.

RICS stiller krav om, at Nordicals’ vurdering og rådgivning lever op til de højeste internationale standarder inden for værdiansættelse og udvikling af fast ejendom.

Læs mere om betydningen af vores RICS-certificering her

Nordicals er global og lokal markedsindsigt og udsyn i ét

Vi er ikke blevet store, fordi vi er mange – men fordi vi tør være os selv. Vi skaber rammerne, så du kan skabe værdi, på alle niveauer og over hele Danmark. Vi giver dig adgang til internationalt udsyn, professionelt, landsdækkende overblik og et unikt lokalt markedskendskab. Lokalt er nemlig ikke småt – lokalt er du også en del af verden, en del af risiciene, renterne og markedsudviklingen.

Er det her, du skal investere, og er det nu? Vi rådgiver dig til de rigtige faciliteter, de rigtige lejere eller de rigtige markeder. Tænk større.

Til top