Digital Marketing Manager til Nordicals A/S


Nordicals A/S søger en digital marketing manager, der kan bidrage til, at Nordicals fortsat har et af de stærkeste brands indenfor erhvervsmæglerbranchen.

Nordicals er drevet som et franchisekoncept, og du bliver ansat i Nordicals A/S, som driver kædekontoret fra Aarhus. Kædekontoret har til opgave at udvikle og understøtte det overordnede koncept, samt servicere de enkelte forretninger med marketing, it og økonomi.

Nordicals står over for at skulle udbygge den digitale infrastruktur, og derfor har du et digitalt mindset og evner selv at eksekvere den digitale strategi. Fra kædekontoret varetager vi en bred palet af marketingopgaver, og du er derfor stærk til at drive projekter fremad, uanset om du selv skal løse en opgave eller i samarbejde med leverandører og stakeholders.


Om stillingen

Nordicals marketingaktiviteter sker både centralt fra kædekontoret, men i høj grad også decentralt fra de 23 mæglerforretninger – styret fra 5 marketingenheder, der selv producerer content.

Det er derfor vigtigt, at du besidder gode evner som rådgiver og sparringspartner og samtidig selv kan producere. Fra kædekontoret er vi ansvarlige for alt fra markedsrapporter, kampagner i landsdækkende medier, nyhedsbreve, hjemmeside, events og meget mere. Derfor skal vi både have de rette specialistkompetencer internt på kontoret, men benytter os samtidig af eksterne sparringspartnere.

Kæden består af franchisetagere rundt omkring i Danmark, og det er et succeskriterie, at du formår at skabe gode relationer på tværs og vægter et godt samarbejde højt.

Det er en fordel, at du allerede har indsigt i ejendomsbranchen – eller som minimum har lyst til at tilegne dig ny viden og sætte dig ind i mæglernes hverdag og virkelighed.

Som person er du struktureret, resultatorienteret og ansvarsfuld og gør en dyd ud af at levere holdbare og innovative resultater. Du har en positiv tilgang til dine omgivelser og bidrager med entusiasme og engagement på din arbejdsplads.

Udpluk af kædekontorets marketingopgaver

 • Drive og facilitere kædens store marketingprojekter
 • Videreudvikle Nordicals marketing automation set up
 • Digital markedsføring og online annoncering
 • Content til sociale medier, nyhedsbreve og hjemmeside
 • Pressemeddelelser og produktion af kædens markedsrapport, der udkommer 4 gange årligt
 • Intern kommunikation og mødefacilitator ifm. interne møder  

 

Ønskelisten til vores nye kollega

 • 3-5 års erhvervserfaring fra fx et marketingbureau
 • En kandidatuddannelse indenfor fx kommunikation, marketing eller journalistik
 • Erfaring som projektleder på små og store marketingprojekter
 • Lysten til at have ansvar for egne projekter og drive dem fremad
 • Erfaring med marketing automation


Din nye arbejdsplads
Nordicals er dagligt i dialog med alt fra pensionskasser og kapitalfonde til mindre investorer, udlejere og ejendomsbesiddere. Fællesnævneren i al vores kommunikation er, at vi ønsker at holde fast i vores globale udsyn og vores lokale indsigt i ejendomsbranchen.

Nordicals’ kædekontor består af et dynamisk team, der hver dag jonglerer med en række forskellige opgaver. Dine ansvarsområder ligger i feltet mellem marketing og kommunikation, men vi lægger stor vægt på at være en fleksibel organisation, hvor vi hjælper hinanden.

Nordicals har ambitioner om at forblive i rollen som en af landets bedste erhvervsmæglerkæder. Derfor bliver du en del af en arbejdsplads med folk, der har vindermentalitet, og som selv tager ansvar for at bidrage til udviklingen – præcis ligesom du selv gør det.

Vi holder til i Pakhusene på Aarhus Ø. i et nyt, stort og attraktivt kontorfællesskab, der inkluderer et spændende netværk af andre virksomheder lige udenfor døren til vores eget kontor.


Interesseret?

Send din ansøgning samt CV direkte til info@nordicals.dk. Vedlæg gerne eksempler på tidligere arbejde, du er stolt af.

Ansøgningsfrist den 20. april. Vi afholder dog samtaler løbende, så skynd dig at sende din ansøgning i dag. Opstart efter nærmere aftale.

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte marketing manager, Troels Pedersen direkte på +4528777620 eller administrerende direktør, Erik Andresen direkte på +4528157495.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Til top