Nordicals København søger HA-jur. eller Cand.merc.jur. studerende med passion for ejendomsbranchen

 

Har du en interesse for juridiske problemstillinger relateret til ejendomsbranchen og kunne du tænke dig, at arbejde med kommercielle sider af erhvervs- og investeringsejendomme, så har vi et spændende studiejob til dig.

Vi er en af Danmarks dygtigste rådgivnings-og mæglerhuse inden for erhvervs- og investeringsejendomme og vi vil gerne fortsætte i front inden for vores felt og skabe de bedst løsninger til vores kunder. Vi søger derfor til vores valuation-afdeling en ambitiøs studerende, på HA-jur. eller cand.merc.jur. med interesse for at udvikle sig til at blive en stærk ejendomsjuridisk og -økonomisk profil.

Jobbet

Dine primære arbejdsopgaver vil være at bidrage til processen omkring ejendommenes værdiansættelse og udarbejdelse af rapporter i forbindelse med komplicerede projekter, der rummer juridiske og økonomiske betragtning. Arbejdsopgaverne du skal bistå i er bl.a.:

 • Værdiansættelse af investeringsejendomme
 • Juridiske betragtninger inden for bl.a. leje- og aftaleret
 • Udarbejdelse af pitch- og prospektmateriale
 • Udarbejdelse af analysenotater
 • Understøttelse af kommercielle due diligence processer
 • Værdiansættelsesprojekter i samarbejde med vores internationale partner Savills.

 

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du brænder for at kombinere jura og økonomi i praksis, herunder at du:

 • Studerer på et af dine sidste semestre af HA-jur. eller er i gang med din cand.merc.jur.
 • Er blandt de dygtigste studerende på dit studie
 • Kendskab til at arbejde i Excel
 • Har flair for skriftlig formidling og kan omsætte analyser til velformulerede rapporter
 • Er proaktiv og vedholdende i dit arbejde
 • Er en stærk holdspiller med mod på faglige udfordringer.

Vi forestiller os, at du med en juridisk baggrund har et stærkt udgangspunkt for at sætte dig ind i ejendomsretlige forhold, herunder lejeret mv. Samtidig vil vi via intern oplæring klæde dig på til at kunne arbejde med kommercielle sider omkring ejendomme, herunder værdiansættelse.

For at trives i stillingen er det vigtigste, at du har lyst til og mod på at lære at arbejde med fast ejendom og værdiansættelse af investeringsejendomme i et stærkt fagligt miljø, og at du er fokuseret på at dygtiggøre dig, da du på sigt kan få en rolle i vores Valuation-afdeling.

Vi tilbyder

Et studiejob med ca. 20 timer ugentligt, hvor du kan forvente at få et solidt indblik i ejendomsbranchens spændende univers. Du bliver en del af et team, der arbejder på et højt professionelt niveau, og som består af både knivskarpe fuldtidsansatte og ambitiøse studiemedhjælpere. Vi er organiseret med en flad og dynamisk struktur, hvor samarbejde og den fælles indsats er en vigtig del af vores hverdag, hvem vi er og vores succes. Vi løser opgaver for en bred vifte af kunder og samarbejder med lokale kontorer rundt om i landet, såvel som med vores internationale partner Savills.

Kontakt

Lyder studiejobbet som noget for dig, og mener du, at du har hvad der skal til? Så vil vi meget gerne høre fra dig. Send ansøgning samt CV inkl. eksamensbeviser og karakterudskrifter fra afsluttede fag på studiet til karriere@nordicals.dk hurtigst muligt.

Har du spørgsmål til stillingen, så kontakt Partner Stig Plon Kjeldsen på tlf. 3364 6565 eller spk@nordicals.dk.

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt løbende.

 

Nordicals er en førende erhvervsmægler- og rådgivningsvirksomhed med en dominerende position på det danske ejendomsmarked og blandt de største erhvervsejendomsmæglere i København. Vi samarbejder nationalt med 24 øvrige Nordicals forretninger og har et stærkt globalt partnerskab med Savills. Vi leverer værdiskabende mægler- og rådgivningsydelser for danske og internationale ejendomsaktører og gennemfører ejendomstransaktioner, -udlejninger samt vurderinger med afsæt i landets største research og dataplatform.

 

 

 

 

 

 

Til top