Ku’ du se dig selv som en succesrig erhvervsmægler?

Hvor du dagligt er i dialog med beslutningstagerne i regionens virksomheder. Du synes, at det er sjovt at være der, hvor beslutningerne tages, og du sætter en ære i at rådgive og afdække dine kunders behov og ønsker. Og når dagen er omme, så elsker du at lukke en handel og få aftalen med hjem. Samtidig er du en del af landets største erhvervsmæglerkæde, Nordicals, som arbejder professionelt og netværksopbyggende inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme.

Som person er du kendetegnet ved at være udadvendt. Du arbejder struktureret med salg - og godt købmandskab falder dig helt naturligt. Du skaber resultater med gennemslagskraft, troværdighed og et stort, personligt drive. Du er imødekommende og god til at skabe og vedligeholde relationer – og du har et godt og relevant netværk i Silkeborg og omegn.

Kan du se dig selv i ovenstående, så skal du helt klart sende os en motiveret ansøgning – og har du allerede erfaring fra mæglerbranchen, den finansielle sektor eller måske fra advokatbranchen, så er det kun et plus. Du kan både være ældre og erfaren - eller være yngre og talentfuld.

Hvem er Nordicals?

Nordicals er Danmarks største kæde af erhvervsmæglere med 23 forretninger i hele landet. I Nordicals Silkeborg dækker vi primært Silkeborg Kommune samt Ry og Låsby i Skanderborg Kommune - og med vores samarbejde med de andre forretninger i Nordicals-kæden kan vi varetage opgaver i hele Danmark.

Vi forventer, at:

- Du skal varetage salgs-, udlejnings-, og kommissioneringsopgaver inden for salg og udlejning af erhvervsejendomme i Silkeborg Kommune, samt Ry og Låsby i Skanderborg Kommune.

- Du er troværdig og imødekommende, og du er god til at skabe og vedligeholde relationer

- Du er kundeminded, salgs- og resultatorienteret

- Du er initiativrig

- Du er vant til at arbejde selvstændigt og i højt tempo – uden at miste overblikket

- Du har stor faglig stolthed

Vi kan tilbyde:

- Et spændende job med hovedvægten lagt på opsøgende salg og udlejning

- Et team af erfarne og resultatorienterede kollegaer

- En arbejdsplads med højt til loftet og omsorg for den enkelte

- En attraktiv lønpakke med garanteret årlig minimumsgage

Ønsker du at vide mere om stillingen, kan du kontakte indehaver Michael Odderskjer Jensen på tlf. 3066 1165 eller mij@nordicals.dk.
Din ansøgning vil naturligvis blive behandlet fortroligt.

Tiltrædelse: Efter aftale

Send ansøgning, CV og eventuelle referencer til mij@nordicals.dk.                                                       

Til top