Er du klar til en spændende karriere som erhvervsmægler?

 

Nordicals Sjælland i Roskilde søger talenter, der ønsker at blive erhvervsmægler og gøre karriere i en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder.

Vi tilbyder et struktureret forløb med en stejl læringskurve,
som tager dig rundt i hele virksomheden. Du vil prøve kræfter med alt fra udlejning og vurdering til salg og rådgivning.
Gennem hele forløbet bliver du støttet og løftet videre af vores stærke team, som består af sagskoordinatorer, mæglerkollegaer og ledelsen. Sammen sikrer vi, at du får den viden og know-how, der skal til for at gøre dig til en vigtig del af holdet i Nordicals Sjælland.

Jobbet
Stillingen tilrettelægges individuelt ud fra dine kompetencer, din erhvervs- og uddannelsesmæssige baggrund og vores fælles ambitioner. Du får hurtigt ansvar og bliver bekendt med alle processer inden for vurdering, afståelse, udlejning og salg af erhvervs- og investeringsejendomme.

Din profil
Du er nyuddannet bachelor eller har en anden relevant baggrund, eksempelvis fra mæglerbranchen, detailbranchen eller den finansielle sektor. Det vigtigste er dog ikke, hvilken baggrund, du har, men derimod at du har stærke faglige og menneskelige kompetencer samt evne og villighed til at lære.

Vi søger kandidater, der tænker større, har mod til at træde
frem på vegne af vores kunder, og som sigter efter at blive
en af de bedste inden for arbejdet med fast ejendom.
Du skal være indstillet på, at vejen dertil kræver vedholdenhed, selvstændighed, hårdt arbejde og dedikation. Du tænker kommercielt, er motiveret af at skabe resultater, og så er du stærk til at skabe og pleje netværk. I Nordicals har vi nemlig branchens stærkeste relationer.

Dit udbytte
Du bliver en del af en af Danmarks største erhvervsmæglerkæder med 23 forretninger over hele landet og en capital marketsafdeling i København. Du kommer til at gøre karriere i Region Sjællands mest markante erhvervsmæglerfirma med over 25 års tilstedeværelse, indsigt og erfaring i erhvervsejendomsmarkedet i Roskilde, Køge og omegn.

Vi tilbyder en attraktiv lønpakke med fast løn, omsætningsbestemt bonus samt pensions- og forsikringsordning.

For nærmere information om jobbet kontakt partner, Kenneth Hansen, på 5131 9690 eller kth@nordicals.dk.

Send din ansøgning, CV og eventuelle referencer til partner Kenneth Hansen på kth@nordicals.dk.
Der vil løbende blive afholdt samtaler. Tiltrædelse efter sommerferien 2021

Om Nordicals

Nordicals løfter markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark. Vi har internationalt netværk, et professionelt landsdækkende overblik og en unik lokal forankring med indgående markedskendskab. Med 23 forretninger over hele Danmark og en capital markets-afdeling i København skaber vi resultater i et marked med stærk økonomisk vækst.
Nordicals analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, fordi hver eneste investering, lejer eller ejendom skal skabe
værdi og fremgang - uanset hvem kunden er. Vi er RICS-certificeret, og vi løser internationale opgaver sammen med vores samarbejdspartner Savills,
som er en af verdens førende mæglerkæder

Til top