Proaktiv og dedikeret Investment Coordinator til ejendomsrelateret M&A og Corporate Finance

 

Som vores nye Investment Coordinator tilbyder vi dig at blive en vigtig del af vores succesfulde Capital Markets-afdeling, som beskæftiger sig med ejendomsrelateret M&A og Corporate Finance. Her er du med til at bistå i transaktionsprocesserne fra A-Z og sikre, at vores klienter oplever en professionel rådgivning og høj faglig service. 


Som Investment Coordinator
får du kendskab til den finansielle sektor generelt og ejendomsbranchen i særdeleshed. Du får dyb indsigt i processerne bag køb og salg af erhvervs- og investeringsejendomme, og hvad det kræver at levere ind til selv de mest komplekse ejendomstransaktioner i et miljø af professionelle danske og internationale aktører.

Med reference til den afdelingsansvarlige bliver dit primære ansvar at supportere vores dygtige ejendomsrådgivere og Investment Analysts med arbejdet omkring større og komplekse transaktioner i Danmark.

Konkret vil dine ansvarsområder bl.a. bestå af:

 • Udarbejdelse af aftalegrundlag og aftaledokumenter
 • Indhente og kvalitetssikre relevante ejendomsdokumenter
 • Bidrage til udarbejdelse af pitch- og salgsmateriale
 • Oprette, strukturere og facilitere datarum
 • Aktiv deltagelse i salgs- og due diligence processer
 • Faglig- og koordinerende sparringspartner
 • Løbende koordinering og orientering af sagens parter
 • Afsluttende eftersalgsarbejde

Du vil også løbende blive involveret i og bidrage til udvikling og optimering af arbejdsprocesserne i afdelingen, ligesom du vil indgå i og bidrage til den fælles faglige udvikling.

Capital Markets afdelingen består p.t. af 8 professionelle og engagerede kollegaer, som samarbejder tæt med kollegaerne i vores øvrige salgs- og supportafdelinger.

 

Du kan forvente en spændende, udfordrende og dynamisk hverdag, hvor fagligheden er i højsæde, og hvor du bliver en del af et arbejdsomt og professionelt kontormiljø med en central beliggenhed i København.

Din dagligdag vil være præget af et tæt samarbejde med vores ejendomsrådgivere i håndteringen af transaktioner, som, foruden fokuseret klientsamarbejde, også kræver koordinering med kolleger fra andre Nordicals-forretninger rundt om i landet, såvel som med vores international partner Savills med hovedsæde i London. 

Du vil opleve, at du hurtigt, men sikkert, får et selvstændigt ansvar for de transaktioner du involveres i, og at du sammen med dine nærmeste kolleger er dem, der sikrer overblikket, strukturen og kvaliteten i alle de opgaver, vi løser for vores klienter.

Vi giver plads til, at du kan udvikle dig og bidrage konstruktivt med dine kvalifikationer i et lærerigt miljø med dygtige og sociale kolleger, samtidig med at vi sætter frihed under ansvar højt og har respekt for en god work-life-balance.

 

Som person forestiller vi os, at du har solide koordinerings- og samarbejdsevner, og at det falder dig naturligt at have en proaktiv og engageret tilgang til dine opgaver, og de udfordringer du og dine kollegaer stilles overfor. Du er ansvarsbevidst, arbejder struktureret og altid med øje for detaljen, og så kan du holde fokus og humøret højt, selv når tingene går stærkt.

Du forstår at sætte kunden i centrum, respekterer det gode samarbejde og styrken i at have fagligt stærke kolleger. Samtidigt motiveres du af at specialisere dig og gå i dybden for at tillære dig, de færdigheder i ejendomsbranchen der skal til for at blive blandt de dygtigste.

Derudover ser vi gerne, at du har:

 • En relevant videregående uddannelse på bachelor- eller kandidatniveau
 • Minimum 3-5 års relevant erfaring, gerne fra ejendomsbranchen, advokatbranchen eller den finansielle sektor f.eks. som projektleder eller -koordinator
 • Erfaring med salgs- og due diligence-processer el. tilsvarende komplekse forløb
 • Kendskab til lovgivningen vedrørende erhverv- og boligleje
 • Velbevandret i Excel
 • Gode sproglige evner i dansk og engelsk både skriftligt som mundtligt

 

 

Yderligere informationer

Kan du se dig selv som vores nye Investment Coordinator, så vil vi meget gerne høre fra dig.

Vi holder løbende samtaler med egnede kandidater, så send os din ansøgning med CV og øvrige relevante papirer hurtigst muligt til karriere@nordicals.dk.

Fortæl os, hvorfor du vil arbejde hos os, og hvordan du kan bidrage til den fortsatte succes i en af ejendomsbranchens førende Capital Markets afdelinger.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte: Anna Louise Normand, COO, på telefon 3364 6515 eller på aln@nordicals.dk

Alle henvendelser behandles fortroligt.

 

Nordicals København A/S
Nordicals er en førende erhvervsmægler- og rådgivningsvirksomhed med en dominerende position på det danske ejendomsmarked og blandt de største erhvervsejendomsmæglere i København. Vi samarbejder nationalt med 24 øvrige Nordicals forretninger og har et stærkt globalt partnerskab med Savills. Vi leverer værdiskabende mægler- og rådgivningsydelser for danske og internationale ejendomsaktører og gennemfører ejendomstransaktioner, -udlejninger samt vurderinger med afsæt i landets største research og dataplatform. Du kan læse meget mere om os på nordicals.dk/koebenhavn og om vores internationale samarbejdspartner Savills på savills.com.

Til top