Købs- og salgsprocessen hos Nordicals

Vi sikrer optimal proces

Nordicals erhvervsmæglere rådgiver dig professionelt og gennemført, uanset om du sætter din erhvervsejendom eller erhvervsgrund til salg, søger nye erhvervslokaler, ønsker at udleje eller leje eksempelvis kontor, butik, lager- eller produktionslokaler, eller måske kigger på en spændende investeringsejendom.

Vi sikrer en optimal proces, hvor personlig rådgivning om erhvervs- eller investeringsejendommen, aktivering af vores brede og professionelle erhvervsmæglernetværk og en målrettet markedsføring af ejendommen eller erhvervslokalerne er de bærende elementer. Håndteringen af alle type opgaver sker med stor omhu med tæt dialog og klare rammer.

Nordicals har desuden kompetencerne til at håndtere de største ejendoms- og investeringsprojekter, porteføljeudvikling og samlede udbud. Læs mere om vores Capital Markets-afdeling.

Professionelt og effektivt salg af din erhvervsejendom

Når du sætter din erhvervsejendom til salg hos Nordicals, tænker vi større allerede fra første kontakt. Vi har en helt unik markedsindsigt i dit lokale område, og vi kan sætte prisen nøjagtigt. Måske har vi allerede din potentielle køber i vores omfattende netværk. Du får kontakt til køberne via Nordicals’ erhvervsmægleres brede netværk, grundige research i markedet, segmenterede data og et effektivt køberkartotek, der konstant matcher virksomheder og erhvervsejendomme med potentielle købere.

Målrettet handlingsplan

Du får en handlingsplan, der sikrer en klar aftale omkring mål og de økonomiske rammer, der skal være gældende for opgaven. Vi aftaler desuden en markedsføringsplan for din ejendom, så du er sikret effektiv eksponering via relevante medieplatforme. Du får adgang til kompetencer, koncepter og digitale løsninger.

Find en kontaktperson i en forretning nær dig

Troværdig køberrådgivning og forretningsudvikling

Vi tænker din virksomhed størst mulig. Nordicals er blandt landets førende rådgivere inden for køb af erhvervs- og investeringsejendomme, og vi rådgiver dig ved køb af alle slags erhvervsejendomme til din virksomhed. Vi analyserer potentialet for din virksomhed og finder ud fra din forretningsstrategi det optimale kontor, lager- eller produktionslokale, den bedst placerede logistikejendom, din kommende butik – eller måske drømmelokalerne til din restaurant.

Vi ved, at erhvervslokalerne eller erhvervsejendommen skaber rammerne for din virksomhed – og vi giver dig indsigt og visioner på et realistisk og troværdigt fundament.

Se vores aktuelle erhvervsejendomme og erhvervslokaler til salg her

Nye erhvervslokaler – leje eller sale and lease back?

Tænk større – vil du frigøre ressourcer, tid  og arealer og koncentrere dig om selve virksomheden? Nordicals giver dig stærk og værdiskabende analyse af virksomhedens behov og potentiale og rådgiver dig om den optimale ejendomsløsning. Vi kender markedet for erhvervsejendomme, og vi finder de løsninger, der matcher netop dit behov.

Nordicals tilbyder også projektudvikling af din eksisterende ejendom, rådgivning om energieffektivisering og optimering af indretningen.

Udlejning af dine erhvervslokaler – vi finder din stabile og sikre lejer

En sikker og stabil erhvervslejer har stor betydning for din virksomhed, og Nordicals har et omfattende netværk af potentielle lejere til dine erhvervslokaler, dit domicilbyggeri eller dit udviklingsprojekt. Vi analyserer fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den optimale løsning.

Nordicals er global og lokal markedsindsigt og udsyn i ét

Vi er ikke blevet store, fordi vi er mange – men fordi vi tør være os selv. Vi skaber rammerne, så du kan skabe værdi, på alle niveauer og over hele Danmark. Vi giver dig adgang til internationalt udsyn, professionelt, landsdækkende overblik og et unikt lokalt markedskendskab. Lokalt er nemlig ikke småt – lokalt er du også en del af verden, en del af risiciene, renterne og markedsudviklingen.

Er det her, du skal investere, og er det nu? Vi rådgiver dig til de rigtige faciliteter, de rigtige lejere eller de rigtige markeder. Tænk større.

Key Account Management til landsdækkende ejendomsopgaver

Tænk større med Key Account Management hos Nordicals – et effektivt samarbejde med en personlig erhvervsmægler om dine erhvervsejendomme i hele landet.

Har du eksempelvis behov for en vurdering af en landsdækkende ejendomsportefølje, et samlet salg af flere erhvervsejendomme eller investeringsejendomme på landsplan, eller søger du efter mange erhvervslejemål til en kædeforretning, kan du få stor nytte af et samarbejde med din personlige erhvervsmægler.

Key Account Management er for dig og din virksomhed en enkel løsning på en kompleks ejendomsopgave.

 

Find forretning nær dig

Til top