Nordicals – Nordic, Analytical, Glocal

Nordicals – erhvervsmæglere, investeringsrådgivning, corporate finance og ejendomsudvikling

Nordicals løfter markedet for formidling, investering og udvikling af erhvervsejendomme i Danmark.

Vi er erhvervsmæglere med internationalt netværk, et professionelt overblik og landets stærkeste repræsentation og forankring med indgående lokalt markedskendskab.

Find kontaktperson i en forretning nær dig

I Nordicals skaber vi resultater i et ejendoms- og investeringsmarked med stærk økonomisk vækst. På alle niveauer og over hele Danmark. Vi analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender og sætter din ejendomsinvestering ind i en global sammenhæng med helt unik forståelse for dine lokale udviklingsmuligheder.

Nordicals står for Nordic, Analytical and Glocal. Vi tænker større og træder frem på vegne af vores kunder.

Vi er RICS-certificeret, og sammen med vores samarbejdspartner Savills løser vi internationale opgaver.

Find din næste erhvervsejendom eller investeringsejendom i vores landsdækkende oversigt

Nordicals står for Nordic

Norden er vores fundament, de frie markeder, frihandel, privat ejendomsret, troværdighed, sikkerhed, livskvalitet, uddannelse, økonomisk vækst, høj social lighed, funktionalitet, holdbarhed, udvikling og rettigheder. Vi skaber resultater i et højtudviklet marked.

Nordicals står for Analytical

Vi er analytiske, grundige, systematiske, problemløsende, valide, metodiske, søgende, inddragende, logiske, guidende, rationelle, forklarende og organiserede. Vi rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender med afsæt i data og analyser.

Nordicals står for Glocal

Vi rådgiver på én gang på globalt og lokalt niveau, markedsanalyserer, opstiller prognoser, udregner, tænker fremad og udad, identificerer internationale muligheder, fremtidssikrer investeringer og vurderer udviklinger. Vi er troværdige rådgivere med et sikkert blik mod fremtiden.

Læs vores brochure

Nordicals løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark. Vi viderefører det bedste fra Nybolig Erhverv og styrker desuden kompetencerne og ydelserne for at imødekomme markedets krav og forventninger.

Nordicals kender tendenserne på det lokale erhvervsejendomsmarked– og fremover sætter vi vores rådgivning ind i et endnu større landsdækkende og internationalt perspektiv.

Vi skaber rammerne for virksomhederne i Danmark. Tænk større.

Se Nordicals’ brochure

Nordicals er erhvervsmæglere – og vi tænker større

Nordicals har kompetencerne til at håndtere selv de største projekter, og vi sikrer med vores internationale netværk, professionelle, landsdækkende overblik og unikke lokale forankring, at du altid får adgang til det fulde potentiale. Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge, købe eller placere en investeringsportefølje. Tænk større.

Læs mere om Nordical Capital Markets

Nordicals løfter din erhvervsinvestering – uanset din størrelse

Hos Nordicals er du i gode hænder, ligegyldigt hvem du er. Fordi vi har større indsigt og menneskelig forståelse – og større respekt for vores kunder og deres forretning og virksomhed. Og fordi vi aldrig glemmer, at det ofte er de små ting, detaljerne, der gør den store forskel.

Nordicals er global og lokal markedsindsigt og udsyn i ét

Vi er ikke blevet store, fordi vi er mange – men fordi vi tør være os selv. Vi skaber rammerne, så du kan skabe værdi, på alle niveauer og over hele Danmark. Vi giver dig adgang til internationalt udsyn, professionelt, landsdækkende overblik og et unikt lokalt markedskendskab. Lokalt er nemlig ikke småt – lokalt er du også en del af verden, en del af risiciene, renterne og markedsudviklingen.

Er det her, du skal investere, og er det nu? Vi rådgiver dig til de rigtige faciliteter, de rigtige lejere eller de rigtige markeder. Tænk større.

Nordicals er Capital Markets og markedsanalyse

I Nordicals venter vi ikke på de andre – vi skaber selv visionerne, viden, fundamentet og forståelse. Hos Nordicals analyserer vi markederne, udviklingerne og prognoserne. Vi følger centralbankerne, investorernes adfærd, de økonomiske nøgletal og markedsdata. Vi udarbejder markedsrapporter, som kan danne beslutningsgrundlag for dig. Vi analyserer regeringernes udmeldinger, inddrager de lokale politiske investeringer, tolker og fremskriver renteniveauerne, vurderer rekrutteringsgrundlaget og skubber på vores netværk for at optimere din investering, din placering og din fremtidige forretning.

Nordicals er finansierings- og investeringsrådgivere

Vi er ikke blevet store, fordi vi er mange – men fordi vi er dygtige. I Nordicals har vi styr på alle aspekter af professionel og værdiskabende ejendomsrådgivning. Vi har som ingen andre fingeren på den lokale puls og ved alt, hvad der foregår på erhvervsejendomsmarkedet.

Nordicals kender også verden uden for de største byer

Vi kender de lokale byråd og deres beslutninger vedrørende investeringer, og vi er en del af de lokale netværk. Derfor hører vi ting. Og ser ting, som andre ikke ser. Derfor ved vi, hvor tingene bevæger sig hen. Det er afgørende for os. Når man vil drive noget fremad, kan man ikke nøjes med status quo. Så må man tænke stort – større end i går. Det gør vi hos Nordicals. Og her taler vi ikke kun om volumen. Her mener vi i enhver forstand.

Kontakt din lokale forretning, og få mere information

Til top