Investeringsejendom i Odense handlet mellem PKA og Crescendo

Den ca. 4.750 m2 store ejendom beliggende på Falen 47A i Odense C er netop blevet solgt til Crescendo-koncernen fra Aarhus. Crescendo A/S, der udbyder ejendomsinvesteringer med en realistisk tilgang til risiko og afkast, har i en off-market handel erhvervet ejendommen fra pensionsselskabet PKA.

Investeringsejendom i Odense handlet mellem PKA og Crescendo

Af Nordicals

D. 02.09.21

Falen 47A, der overtages af Crescendo i oktober 2021, består af 50 boliger, der alle er opdelt i ejerlejligheder. Ejendommen blev, efter ønske fra sælger, Pensionskassen PKA, udbudt som diskret salg, da man ønskede, at lejerne blev ulejliget mindst muligt og kun mærkede til salget af ejendommen ganske diskret.

”Vi er meget tilfredse med erhvervelsen af ejendommen af flere årsager. For det første er ejendommen særdeles velbeliggende i Danmarks tredjestørste by, og for det andet er erhvervelsen sket til en fornuftig pris. Alt i alt en sag med både kort- og langsigtede muligheder, som vores investorer kan forvente sig meget af. Det har været et meget fint købsforløb, vi har oplevet, med PKA/Deas på sælgersiden og en stor cadeau til vores due diligenceteam, Bech-Bruun, Deloitte og Novus Arkitekterne”, udtaler administrerende direktør Bo Helligsøe fra Crescendo.

De nye ejere køber en ejendom, der er fuldt udlejet, har kort afstand til grønne områder og kun 1 kilometer til Odense centrum. Ejendommen fremstår desuden velholdt med flotte udenomsarealer. Niels Jørgensen fra Nordicals Odense, der formidlede handlen, beretter om en professionel proces med køber og sælger.

”Nordicals Odense har haft et langvarigt og tillidsfuldt samarbejde med Pensionskassen PKA, og vi var meget enige med PKA om at udbyde ejendommen off-market. En ejendom som Falen er i en størrelsesorden, der gør, at vi altid vil anbefale at udbyde ejendommen off-market. Vi præsenterede ejendomme til Crescendo, som vi har handlet ejendomme med i flere omgange, og det foregår altid meget professionelt og uproblematisk. Også denne handel er kørt lige efter bogen, hvor sælger og køber hurtigt blev enige om den rigtige pris for ejendommen”, udtaler erhvervsmægler Niels Jørgensen.

Til top