Nordicals A/S aftaler udtrædelse med Nordicals København A/S

Nordicals A/S aftaler udtrædelse med Nordicals København A/S

Organisation | 27.03.2023

Nordicals A/S og Nordicals København A/S har i god dialog og gennem respektfulde forhandlinger aftalt, at Nordicals København A/S pr. 1. maj 2023 træder ud af Nordicals-kæden.

Erik Andresen, administrerende direktør for Nordicals A/S, fortæller her mere om baggrunden for Nordicals Københavns udtrædelse af Nordicals-kæden:

"Hos Nordicals har vi lagt en markedsstrategi, der sætter et nyt og større fokus på både vores partnerdrevne forretninger og hovedkontorets leverancer til forretningerne – med det formål at møde kunder og samarbejdspartnere med endnu stærkere rådgivning. Vi har løbende haft samtaler med forretningen i København om den retning, vi som erhvervsmæglerkæde ser os udvikle os henimod. Gennem samtalerne er vi blevet enige om, at vi skal hver vores vej i fremtiden. Det er sket med en dyb respekt for begge parters visioner. En respekt, der ligger til grund for aftalen for udtrædelsen. Nu har vi fra kædens side samtidig fået en anledning til at kigge grundigt på de muligheder, vi ser for os i fremtiden i forhold til, hvordan vi fortsat opretholder en stærk tilstedeværelse i hovedstaden, og her vil vi løbende melde de strategiske beslutninger ud. Vi ser frem til også at samarbejde med Nordicals København i fremtiden", fortæller Erik Andresen.

Jacob Lund, CEO og partner hos Nordicals København A/S, glæder sig over, at alle involverede parter er positivt stemt for beslutningen om udtrædelse og tilføjer i den forbindelse:

"Det er vigtigt for os, at vi har en virksomhed, der forandrer sig i takt med den stigende kompleksitet i ejendomsmarkedet, både nationalt og globalt. Derfor er vores udtrædelse det naturlige næste skridt i eksekveringen af vores strategi, hvor vores stærke internationale samarbejde med Savills fortsat er et nøgleelement. Vi har haft en god og ærlig dialog med Nordicals, som har skabt de bedste forudsætninger for, at vi alle kommer endnu stærkere videre, hver for sig. Vi ser tilbage på nogle gode år i Nordicals-regi og det gensidige gavnlige samarbejde med kædekontoret og de øvrige forretninger i kæden. Hvad vores nye identitet og setup indebærer, venter vi med at løfte sløret for lidt endnu," afslutter Jacob Lund.

Til top