Nordicals formidler salg af skattebygning på Esbjerg Havn til Willemoes

Nordicals formidler salg af skattebygning på Esbjerg Havn til Willemoes

Sag | 17.01.2023

Willemoes overtager forhenværende skattebygning på Esbjerg Havn fra Freja Ejendomme.

Kørt før jul solgte Freja Ejendomme A/S den forhenværende skattebygning på Esbjerg Havn til Willemoes. Bygningen på Adgangsvejen 3, der har et etageareal på cirka 5.000 kvadratmeter, har været til salg i flere år, men ejerforholdene af bygning og grund har været en udfordring.

Mens bygningen har været ejet af staten, så har grunden, som bygningen står på, været ejet af Esbjerg Havn. Det har afskrækket potentielle købere, da man ved et køb af ejendommen fortsat ville blive lejer på havnens areal.

Derfor kom der også først for alvor skub i salgsprocessen, da Esbjerg Havn besluttede at sælge grunden med, fortæller partner hos Nordicals, René Madsen, der formidlede handlen mellem Freja Ejendomme og Willemoes og samtidig bistod havnen i grundhandlen.

”Da beslutningen om at sælge grunden blev taget, kom der for alvor skred i salgsprocessen. Derfra var der flere, der valgte at byde på ejendom og grund, og i sidste ende var det Willemoes Holding, som blev køberen,” fortæller René Madsen.

Han tilføjer, at det havde betydning for Freja Ejendomme, at det var en lokal investor som overtog ejendommen og fremadrettet skal udvikle den.

Til top