Nordicals skruer op for udgivelsen af analyser og indsigter med ny chefredaktør

Nordicals skruer op for udgivelsen af analyser og indsigter med ny chefredaktør

Markedsudvikling/organisation | 24.01.2023

Nordicals ansætter tidligere Estate Media-redaktør, der skal styrke udgivelsen af relevante tendenser og indsigter med branchens aktører.

Det seneste års økonomiske udvikling har gjort det vigtigere end nogensinde før at være opdateret og tæt på ejendomsmarkedet. Den udvikling ønsker Nordicals at imødekomme ved at skrue op for relevante perspektiver og indsigter til branchens aktører.

I forbindelse hermed har Nordicals ansat Søren Duran Duus som skrivende chefredaktør for erhvervsmæglerens digitale indholdsunivers. Med sin solide erfaring fra ejendomsbranchen skal han bidrage til, at Nordicals med udgangspunkt i kædens 23 forretninger giver kunder og branchen som helhed viden om og perspektiver på, hvordan markedet bevæger sig – fra det internationale og ned på det lokale niveau på tværs af hele landet.

Erik Andresen, adm. direktør hos Nordicals A/S, forklarer, hvorfor Nordicals nu styrker koncernen yderligere:

”Det er vores ambition at gøre flere af vores indsigter og analyser tilgængelige for hele ejendomsbranchen. Indsigter og analyser, hvor vi giver perspektiver på, hvad der definerer dagens ejendomsmarked, men i høj grad også, hvad der driver morgendagens. Søren har mange års erfaring med at drive og udvikle et nyhedsunivers om ejendomsmarkedet, og derfor ser vi ham som et oplagt match med vores ambitioner om at levere et flow af væsentlige, inspirerende – men også overraskende – nyheder og tendenser for investorer, udviklere og rådgivere.”

Indsigter med udgangspunkt i kundens perspektiv
Søren Duran Duus skifter fra Estate Media, hvor han som onlineredaktør og journalist de seneste fem år har haft ansvaret for de daglige online-nyheder, og han ser et stærkt match mellem Nordicals’ ambitioner og de kompetencer, han kommer med:

”Uden at kunne afsløre for meget endnu så er der ingen tvivl om, at Nordicals har ambitioner om at gå nye veje for at skabe endnu mere værdiskabende indhold målrettet kunder og branchen i bred forstand. Jeg ser frem til at indfri denne ambition sammen med resten af Nordicals-holdet, og jeg er med min erfaring og mine kompetencer klar til at trykke på speederen.”

41-årige Søren Duran Duus er uddannet journalist fra Danmarks Medie- og Journalisthøjskole (2009) og har arbejdet på nyhedsredaktioner på både regionale og landsdækkende medier i ind- og udland, heriblandt Estate Media og Finanswatch.

 

Vil du være opdateret på markedsudviklingen nationalt, lokalt eller regionalt? Eller over det dele?

I vores datadrevne, digitale indholdsunivers Nordicals Foresight kan du læse om faktorer, der påvirker det danske ejendomsmarked. Læs om den nationale udvikling her, mens du i CityForesight her kan følge det professionelle marked i over 20 danske byer og områder.

Til top