Nordicals står for Nordic, Analytical og Glocal

Vi skaber resultater i ejendoms- og investeringsmarkedet – og vi skaber rammerne for virksomhedernes vækst.

Nordicals står for Nordic, Analytical og Glocal

Af Marie Dobel

D. 25.01.19

Det samlede Nordicals tilbyder mere analyse og stærkere rådgivning af såvel investorer som virksomhedsejere.

»Navnet Nordicals står for Nordic, Analytical og Glocal. Det betyder i praksis, at Norden er vores fundament, hvor vi skaber resultater i et højtudviklet marked. Samtidig er vi analytiske, systematiske og valide i alle henseender. Endelig rådgiver vi på en gang på globalt og lokalt niveau, hvor vi tænker fremad og udad, identificerer internationale muligheder, fremtidssikrer investeringer og vurderer udviklingerne,« siger administrerende direktør Erik Andresen.

Han understreger, at de lokale erhvervsinvesteringer ikke er små, men en del af verden, de politiske udviklinger og rentemarkederne.

»Det nye Nordicals løfter rådgivningen på et unikt fundament af de stærkeste relationer i markedet. Vi kender de lokale udviklingsmuligheder, fordi vi er repræsenteret over hele Danmark, og vi analyserer, vurderer og rådgiver med et professionelt, landsdækkende overblik og et internationalt udsyn. Enhver investering, lejeaftale og ejendom skal skabe værdi og fremgang, og vi skaber landet over rammerne i den globale sammenhæng,« siger Erik Andresen.

Nordic: Vi er nordiske, og vi skaber resultater i et højtudviklet marked med stærk økonomisk vækst.

Analytical: Vi analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender.

Glocal: Vi skaber værdi på alle niveauer med både internationalt og lokalt markedskendskab og udsyn.

 

Erik Andresen

Adm. direktør, partner, erhvervsmægler

eas@nordicals.dk
+4528157495

Seneste artikler

Om 14 dage slår TUI dørene op til deres nye europæiske designkoncept i København

Tenant Representation fandt kontorlejemålet, der kunne indfri TUI’s ønske om en kreativ, inspirerende og innovativ arbejdsplads. Den globale rejseorganisation TUI har igangsat et stort europæisk indretnings- og forandringsprojekt, som skal implementeres på alle kontorer i Europa. Nordicals Tenant Representation greb bolden og gennemførte en komplet afdækning af kontorlejemarkedet i forbindelse med TUI’s søgen efter et nyt kontorlejemål i København, der kunne rumme den nye strategi.

Mød Nordicals på MIPIM 2019

Fra den 12. - 15. marts finder årets MIPIM-messe sted i Cannes for 30. gang. 

Tenant Representation får enderne til at mødes: Sådan blev Harmans ønske om en tidlig fraflytning og hurtig indflytning realiseret

En større reorganisering og et deraf mindre pladsbehov i Harman-koncernen gav anledning til en tidligere fraflytning fra deres domicilejendom i det attraktive erhvervskvarter i Skejby, uden for Århus. Nordicals bistod fra processens indledende forhandlingsfase om fraflytning til underskrift på den endegyldige kontrakt til det nye lejemål. 

Epson skifter hovedsæde og rykker ind i nyt kontorfællesskab: Business House præmieres af Brøndby Kommune for en flot og tidssvarende istandsættelse

I begyndelsen af 2017 blev den verdensomspændende printergigant Epson opsagt fra deres daværende lejemål i Herlev, og påkrævet fraflytning inden udgangen af 2018. 

Navnerelease for Nordicals i Odense Koncerthus

Nordicals blev i dag budt officielt velkommen til verden med et velbesøgt arrangement – og brunsviger.

Til top