Nordicals tilknytter stærk brancheaktør til koncernens udviklingsområde

Nordicals A/S har tilknyttet Jan Nickelsen som direktør for forretningsudvikling.

Nordicals tilknytter stærk brancheaktør til koncernens udviklingsområde

Af Nordicals

D. 18.01.23

Nordicals A/S har tilknyttet Jan Nickelsen som direktør for forretningsudvikling. Med sin store erfaring fra ejendomsbranchen vil han bidrage med viden om og perspektiver på, hvordan Nordicals kan levere rådgivning og ydelser, der stiller kunderne stærkest muligt i dagens og morgendagens ejendomsmarked.

Erik Andresen, adm. direktør hos Nordicals A/S, fortæller om den nyeste mand i koncernen:

”Jan vil bidrage med sparring om, hvordan vi som samlet organisation eksekverer bedst muligt på de strategiske markedstiltag, som vi allerede har søsat, og som vi vil søsætte i løbet af 2023. Tiltag, der betyder, at vi vil møde vores kunder med endnu dybere indsigt i deres verden og højere ambitioner på deres vegne – med det klare fokus at stille dem stærkest muligt i et ejendomsmarked i konstant bevægelse. Her kan Jan bidrage med sin viden om ledelse, organisationsudvikling, og ikke mindst, ejendomsbranchen, hvor han vil trække på sin mangeårige erfaring som direktør og partner i branchen.”

Jan Nickelsen, der tidligere har været direktør og partner i Colliers, fortæller om sin nye rolle:

”Jeg glæder mig til at kunne bringe mine knap 30 års erfaring i branchen i spil på strategisk niveau og bidrage til den spændende udviklingsrejse som Nordicals står overfor. Vi har et meget stærkt fundament med en bred geografisk spredning, et velkonsolideret brand og ikke mindst masser af kompetente og engagerede medarbejdere og forretninger, som jeg glæder mig til at arbejde sammen med.”

Til top