Ny partner i Nordicals Nordsjælland

Ny partner i Nordicals Nordsjælland

Organisation | 13.03.2023

Nordicals Nordsjælland med forretninger i Hillerød og Helsingør har de seneste år vækstet flot – også 2023 tegner solidt for et stærkt nordsjællandsk marked.

Jakob Mygind er 1. marts indtrådt som partner i Nordicals Nordsjælland, der har forretninger i Hillerød og Helsingør. Ledelsen varetages stadig af partner Christian Jessen.

”Jeg er stolt over at træde ind i et ejerskab af Nordicals Nordsjælland, hvor vi hver dag arbejder intenst på at levere den bedste rådgivning og dermed servicere Nordsjællands erhvervsliv med gode løsninger. Vi har gennem de seneste år vækstet flot og udbredt kendskabet til kædens stærke brand. Det skal vi sammen bygge videre på, så vi fastholder vores ledende markedsposition,” siger Jakob Mygind, der har været erhvervsmægler i Nordicals Nordsjælland siden 2019.

40-årige Jakob Mygind, der er født og opvokset i Nordicals Nordsjællands geografiske forretningsområde, og som i dag bor i Hillerød, har en fortid i blandt andet Nybolig. Han har med andre ord et solidt kendskab til branchen og markedet.

”Jeg er glad for, at Jakob Mygind har sagt ja til opgaven. Vi deler samme værdier og holdninger til at drive en forretning som vores, og jeg ser frem til, at vi sammen skal udvikle tilstedeværelsen i markedet,” siger partner Christian Jessen.

Stærkt nordsjællandsk marked – også i 2023
Både markedet i Nordsjælland og Nordicals Nordsjælland oplever i disse år markant fremgang som følge af ejendomsinvesteringer grundet flot befolkningsvækst. Som i mange andre områder landet over er det personer over 70 år og personer i alderen 30-49 år, som er kendetegnede ved en klar overvægt af børneforældre, samt børn og unge under 20 år, der – ifølge befolkningsstatistikken og -fremskrivningen fra Danmarks Statistik – driver og kommer til at drive den nordsjællandske befolkningsfremgang, hvor generelt højere boligpriser i København og på Frederiksberg får især børnefamilier til at søge til omegnskommuner.

”Markedet i Hillerød og omkringliggende kommuner vil i 2023 udvikle sig positivt som følge af en mere stabiliseret rente og en stadig stigende efterspørgsel på investeringsmuligheder. Vi oplever en stærk demografisk udvikling i hele regionen, og det samme gør vores investorer. Vi forudser en tid med vækst og fornyet optimistisk aktivitet omkring erhvervs- og investeringsejendomme. I det hele taget er markedet i Nordsjælland både attraktivt og stabilt, sagde Christian Jessen i februar i forbindelse med lanceringen af indholdsuniverset Nordicals Foresight.

Læs også ”Nordicals-partnere i hele Danmark forventer et stærkere ejendomsmarked i 2023”

 

Vil du være opdateret på markedsudviklingen nationalt, lokalt eller regionalt? Eller over det dele?

I vores datadrevne, digitale indholdsunivers Nordicals Foresight kan du læse om faktorer, der påvirker det danske ejendomsmarked. Læs om den nationale udvikling her, mens du i CityForesight her kan følge det professionelle marked i over 20 danske byer og områder.

Til top