SØM ejendomme køber Colosseum på Frederiksbjerg

Aarhusiansk-baserede SØM ejendomme har netop købt det kommende Frederiksbjerg vartegn Colosseum i en handel til over en kvart milliard kroner.

 

SØM ejendomme køber Colosseum på Frederiksbjerg

Af Nordicals

D. 15.07.21

Det iøjnefaldende nybyggeri Colosseum på Frederiksbjerg i Aarhus er blevet købt af SØM ejendomme A/S for lidt over en kvart milliard kroner.

Bygherre og sælger er Dalgas Avenue 6 ApS, der forventer, at den cirkelrunde karré i bedste Colosseum-stil står færdig omkring årsskiftet 2021/2022. Ejendommen byder på 100 delevenlige lejligheder.

Fysiske rammer inviterer til social adfærd

Den nye ejer af Colosseum, SØM ejendomme, der er et udbyderselskab med fokus på social, økonomisk og miljømæssig værdiskabelse fortæller, at ejendommen passede perfekt ind i deres koncept.

”I Colosseum kan vi skabe en ejendom, hvor de fysiske rammer inviterer til en social adfærd. Lejemålene er indrettet som delevenlige studieboliger, og fællesarealerne indbyder til, at beboere mødes på tværs af lejlighederne. Det giver en unik mulighed for at skabe et fællesskab og sikre lejere, der er glade for at bo, hvor de gør,” fortæller partner hos SØM ejendomme, Claus Pihlmann.

Esben Seier Pedersen, som også er partner i SØM ejendomme fortæller, at de kunne se flere muligheder i ejendommen, end dem der lå i plantegningerne.

”Vi har en række initiativer med fokus på det sociale på tegnebrættet. Bl.a. en gratis koncert kun for lejerne på ejendommens tag med en kendt dansk musiker, kunstværker i trappeopgangen, der opfordrer til de små møder mellem beboerne, og områder i gårdhaven, hvor beboere kan mødes til fællesspisning eller et spil.”

Unikt design og beliggenhed

Erhvervsmægler Marc Hansen fra Nordicals, der formidlede handlen, melder om et projekt, der på baggrund af design og beliggenhed har været unikt.

”Alene på baggrund af designet, der berettiger en status som vartegn, har det været et meget attraktivt projekt. Derudover er beliggenheden helt unik. Frederiksbjerg er et meget etableret område, og derfor er nye projekter af denne størrelse enestående,” fortæller erhvervsmægler fra Nordicals, Marc Hansen.

Til top