Tenant Representation genforhandlede lejekontrakt for svensk bank og sikrede istandsættelse af lejemål med fuld finansiering fra udlejer

Nordicals i København har i Tenant Representation bistået en større svensk bank ved en genforhandling af deres eksisterende lejekontrakt. Den svenske bank efterspurgte rådgivning i ønsket om at finde et nyt lejemål, som kunne opfylde nogle specifikke ønsker og behov til en fremtidig arbejdsplads. Resultatet af vores rådgivningsarbejde muliggjorde, at vi kunne identificere et stort udviklingspotentiale i kundens eksisterende lejemål, som betød, at den svenske bank kunne blive i deres nuværende lejemål.

Tenant Representation genforhandlede lejekontrakt for svensk bank og sikrede istandsættelse af lejemål med fuld finansiering fra udlejer

Vores kunde, den svenske bank, ønskede rådgivning i forbindelse med deres søgen efter et nyt hovedkontor i Danmark. Banken efterspurgte et nyt lejemål, der kunne matche et række specifikke krav samt opfylde deres behov og ønsker til et fremtidigt lejemål. Processens indledende fase udsprang sig på baggrund af en grundig markedsanalyse, der havde til formål at afdække de potentielle markedsudbud. Sideløbende igangsatte vi udarbejdelsen af en intern behovsanalyse, der skulle sikre os et overblik over medarbejdernes fremtidige ønsker til en kommende arbejdsplads. Resultatet af analysen muliggjorde, at vi kunne udarbejde potentielle indretningsforslag, der kunne implementeres i kundens eksisterende lejemål. Vores indretningsforslag tilgodeså flere af kundens præferencer, heriblandt ønsket om et lejemål med et stort udviklingspotentiale samt fuld udnyttelse af arealerne.

I forlængelse af processen blev yderligere skabt en række fordele for kunden. Vi sikrede blandt andet en omfattende istandsættelse og ombygning af kundens lejemål, der tog afsæt i de opstillede indretningsløsninger fra vores analysearbejde. Aftalen blev forhandlet således, at udlejer finansierede en gennemgående istandsættelse af lejemålet, mod at kunden forpligtede sig lejemålet i en yderligere årrække. Foruden den omkostningsfrie istandsættelse af lejemålet forhandlede vi en nedsættelse af markedslejen for lejemålet samt nedsat årlig regulering af lejemålet. Alt i alt resulterede vores arbejde i en yderst vellykket genforhandling, der sikrede vores kunde og udlejer de mest fordelagtige vilkår.

Til top