Værdiskabende ejendoms- og investeringsrådgivning

Hvad end du skal investere i ejendomme, frasælge ejendomme, eller blot ønsker at udvikle de ejendomme du allerede har for at sikre, at de når deres fulde potentiale, så er det vigtigt med en erfaren rådgiver ved din side.

Hos Nordicals Erhvervsmæglere har vores erhvervsmæglere og -rådgivere erfaring med alle områder indenfor branchen.

Nordicals har et landsdækkende netværk med 24 forretninger i både landets største byer, samt i provinsbyer. Det betyder, at vores viden om markedet bygger på helt konkret lokalindsigt, uanset om du ønsker rådgivning om ejendomme i København eller Frederikshavn.

Vores medarbejdere har erfaring og kompetencer inden for blandt andet:

  • Domicilsøgning
  • Udlejning
  • Salg
  • Køb
  • Vurdering
  • Sale and lease back
  • Investeringsrådgivning
  • Udvikling af ejendomme

Derudover samarbejder vi med advokater og revisorer, således at du altid er dækket helt ind i forhold til gældende lovgivning og skatteforhold.

Tænk mulighederne i ejendommen større

Vi løfter markedet for erhvervsejendomme i Danmark med værdiskabende løsninger med både indsigt og udsyn. Hos Nordicals rådgiver, vurderer og analyserer vi i alle henseender for at sikre, at hver eneste investering, lejer eller erhvervsejendom skaber værdi og fremgang for dig og din forretning.

Vi ved, at ejendommen danner rammerne for din virksomhed. Vi ser mulighederne og potentialet i erhvervslokalerne, domicilet og placeringen og sammenholder dem med dine visioner og strategier.

Vi optimerer din investering, kigger ind i fremtiden og ud på de internationale markeder, så vi kan rådgive dig om det bedste afkast, de bedste faciliteter, de optimale produkter, de stærkeste ydelser og den allerbedste trivsel for dig og dine medarbejdere.

Udvikling i ejendommen

Tænk større – også i andre baner. Hos Nordicals ved vi, at ejendomsinvestering skal skabe værdi – også den, der ikke kan ses på slutsedlen. Vi sætter prisen optimalt, men realistisk – også for dig som køber. Vi åbner ejendommen for dig – også for dig som sælger.

Vi giver dig en effektiv købs- og salgsproces, kæmpe netværk, køberkartoteker og potentielle lejere, personligt Key Account Management, porteføljemanagement, projektudvikling og finansieringsrådgivning.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Ejendomsrådgivning med professionelt overblik, analyse og visioner

Tænk større – langt ud i fremtiden. Nordicals er erhvervsmæglere, investeringsrådgivere, finansielle sparringspartnere og forretningsudviklere.

Vi har et omfattende internationalt netværk og en dedikeret analyseafdeling, et professionelt landsdækkende overblik og en unik lokal forankring med indgående markedskendskab i hver eneste krog af Danmark.

Investeringspartner med global rådgivning

Tænk større – langt ud over landegrænserne. Nordicals er RICS-certificeret, og sammen med vores samarbejdspartner Savills løser vi internationale opgaver over hele verden.

Få indblik i mulighederne for investering

Professionel erhvervsrådgivning – uanset hvem du er

Tænk større – vi tænker det største om dig og din virksomhed. Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge eller købe ejendom eller placere en investeringsportefølje, hjælper vi dig med de rigtige markeder, de rigtige domiciler eller de rigtige lokaler.

Vi garanterer dig professionel og kompetent ejendomsrådgivning hos Nordicals.

Internationalt format og kompetencer til de største ejendomsinvesteringer

Tænk virkelig stort. I Nordicals har vi styr på alle aspekter af professionel og værdiskabende ejendomsrådgivning. Vi har 24 forretninger over hele Danmark og en Capital Markets-afdeling i København, og vi skaber resultater i et marked med stærk økonomisk vækst.

Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største ejendoms-, udviklings- og investeringsprojekter, også for kapitalfonde, ved offentlige licitationer og i forbindelse med byudviklingsvisioner. Vi kan med vores unikke lokale styrke, engagement og kendskab sikre det fulde potentiale.

Danmarks stærkeste markedskendskab – over hele landet

Tænk endnu større – også lokalt. Vi ved, hvornår du skal investere i erhvervsejendom – og hvor det næste vækstområde opstår i nærheden af dig. Nordicals finder og skaber værdi på alle niveauer og over hele Danmark med både internationalt og lokalt markedskendskab og udsyn.

Lokal ejendomsinvestering er i lige så høj grad en del af verden, markedsudviklingen og risiciene. Det ved vi hos Nordicals.

Til top