Erhvervsejendomme til salg

Nordicals har nogle af markedets mest prominente og eftertragtede erhvervsejendomme til salg. Uanset, om du afsøger markedet for en attraktiv investeringsmulighed, eller du leder efter det mest optimale kontorhus eller lagerbygning, så kan vi hjælpe dig. 

Se vores udlejningsejendomme til salg her

Værdiskabelse på alle niveauer med køb af erhvervsejendomme

Ønsker du at købe en erhvervsejendom til virksomhedens egen brug, har Nordicals et unikt og landsdækkende netværk af specialiserede erhvervsmæglere, som kan hjælpe og rådgive dig. Vi har et indgående kendskab til markedet for erhvervsejendomme, og vi viser dig alle mulighederne både internationalt, på landsplan og lokalt.

Nordicals har altid et stort udvalg af erhvervsejendomme til salg og leje - uanset, om du søger en investeringsejendom eller leder efter en butik eller et kontor til leje. 

Find din Nordicals-erhvervsrådgiver i nærheden

Se et udvalg af vores erhvervsejendomme til salg her

Skal du købe ejendom til virksomheden?

Nordicals rådgiver dig ved køb af alle slags erhvervsejendomme, lige fra kontorer til lager og produktion, logistik, lokaler, erhvervsgrunde, butikker, hoteller og restauranter. Vi er blandt landets førende rådgivere inden for køb af erhvervs- og investeringsejendomme, og vi tilbyder vores kunder den mest professionelle rådgivning uanset typen af ejendom.

Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største ejendomsprojekter. Du får altid adgang til det fulde potentiale - og dermed det optimale udgangspunkt for din investering og forretningsudvikling.

Købernetværk for erhvervsejendomme

Med flere end 70 erhvervsmæglere og erhvervsrådgivere over hele Danmark skaber vi resultater i et ejendomsmarked med stærk økonomisk vækst.

Når du skriver dig op i vores køberkartotek, får du automatisk besked om nye erhvervsejendomme til salg eller erhvervslokaler til leje. 

Vi har også altid et omfattende udvalg af ledige erhvervslejemål over hele Danmark, herunder butik til leje, kontor til leje eller lagerlokaler til leje.  

 

Vil du skrives op i vores køberkartotek?

Til top