Erhvervslejemål og erhvervslokaler

Leder du efter et kontor til leje, butik til leje eller lager til leje, finder Nordicals det optimale erhvervslejemål til dig. Vi har altid et omfattende udvalg af attraktive erhvervslejemål og erhvervslokaler til leje. 

Find dit erhvervslejemål i vores netværk

Vi har et unikt og landsdækkende netværk af specialiserede erhvervsmæglere, og vi kan hurtigt undersøge markedet for erhvervslejemål og erhvervslokaler til leje til din virksomhed i netop dit ønskede område. Måske har vi allerede det erhvervslejemål du søger - uanset, om du søger butik til leje, kontor til leje eller lager til leje. Vi ved hos Nordicals, at dine erhvervsfaciliteter og erhvervslokaler er er afgørende for din stærkeste virksomhedsvækst, din produktion og dine ydelser i virksomheden.

 

Skriv dig op, og få de nyeste ejendomme direkte i din mailbox

Tilmeld kartotek

Se vores erhvervslejemål og erhvervslokaler til leje her

Søger du butik eller kontor til leje? 

Nordicals har markedets stærkeste udvalg af butikker, lagerlokaler og kontorer til leje. Vores kompetente og bredt repræsenterede erhvervsmæglere kan altid rådgive dig til de mest optimale erhvervslejemål. 

Kontakt din lokale Nordicals erhvervsmægler, hvis du søger butik til leje, kontor til leje, lager til leje eller et andet erhvervslejemål. 

Søger du lejere til dit erhvervslejemål, så hjælper vi også med udlejning af erhvervsejendomme. 

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Nordicals erhvervsmæglere er repræsenteret over hele Danmark. Vi har forretninger i København, på Sjælland, Fyn og over hele Jylland. 

Leje af alle slags erhvervslejemål 

Hos Nordicals har vi specialiserede erhvervsmæglere med fokus på leje af forskellige typer af erhvervslejemål og erhvervslokaler inden for eksempelvis kontor, butik, lager og produktion. Vi har et indgående kendskab til markedet for erhvervslejemål både på landsplan og lokalt.

Nordicals rådgiver dig til de helt rigtige erhvervslokaler. Vi hjælper dig med at finde butik til leje, kontor til leje eller et lager til leje.   

Find ledige erhvervslejemål over hele Danmark

Analyse af virksomhedens lejebehov

Tænk større! Nordicals optimerer jeres forretningsstrategi med endnu bedre rammer for virksomheden og jeres ydelser. 

For at finde det helt rigtige erhvervslejemål til virksomheden, gennemgår Nordicals blandt andet jeres aktuelle behov, jeres fremadrettede strategi og jeres vækstpotentiale, så erhvervslejemålet kan opfylde virksomhedens behov flere år frem. Samtidig tager vi naturligvis højde for virksomhedens ressourcer og økonomi.

Brug for rådgivning?

Vores erhvervsmæglere sidder klar til at rådgive dig i vores forretninger over hele Danmark. Er du på udkig efter en butik til leje, lager til leje eller kontor til leje? Så kontakt os.  

Leje eller køb af nyt erhvervsdomicil?

Det rigtige erhvervslejemål har stor betydning for din virksomhed og jeres fremtid. Vi undersøger markedet, rådgiver dig og finder de løsninger, der matcher netop dit behov – også, hvis I overvejer at købe eller få opført egne lokaler eller egen domicilejendom til virksomheden.

Gennem vores analyse gennemgår vi virksomhedens behov, erhvervsejendomsmarkedet og prognoserne for de kommende år, så vi hjælper jer med at finde den rette løsning. Blandt andet tager vi højde for virksomhedens forretningsstrategi, optimering af ressourcer og værdioptimering af virksomhedens ejendom.

Optimering af din virksomhed – kontakt os for rådgivning

Nordicals har et indgående kendskab til de lokale erhvervsforhold og erhvervslejemål landet over. Vi kender til de politiske beslutninger om kommende transportforhold, erhvervspolitikken, motorveje, havneudvidelser og andre rammevilkår. Vi rådgiver dig eksempelvis om den optimale og mest værdiskabende placering af din virksomhed.

Lejernetværk for erhvervsejendomme

Nordicals har flere end 70 erhvervsmæglere og erhvervsrådgivere over hele Danmark. Vi skaber resultater i et ejendomsmarked med stærk økonomisk vækst, og vi analyserer os frem til den optimale lejeløsning for din virksomhed.

Vil du skrives op i vores køberkartotek?

Frigør ressourcer med sale and lease back

Sale and lease back af jeres erhvervsejendom kan frigøre både tid og økonomiske ressourcer. Nordicals har et omfattende netværk af investorer, som kan købe jeres ejendom og overtage jeres forpligtelser til drift og vedligehold. Få en langsigtet lejeaftale med uændret brugsret i de samme lokaler og fokusér i stedet på jeres kerneforretning. Der er fuld fradragsret for leje og leasingafgift, og I opnår mere retvisende nøgletal.

Til top