Finansiering af erhvervsejendom

Nordicals har et mangeårigt fundament i den finansielle sektor og et tæt samarbejde med en række banker. Vi tilbyder professionel rådgivning ved finansiering af erhvervsejendomme.

Optimal ejendomsfinansiering

Når du skal finansiere køb af en erhvervsejendom til eget brug, erhvervsbyggeri eller en investeringsejendom til eksempelvis udlejning, skal du i forbindelse med et lån præsentere ejendomssagen hos banken eller realkreditinstituttet. Hos Nordicals får du en rådgivningspartner, der sikrer dig optimal ejendomsfinansiering hos pengeinstituttet. Vi rådgiver dig om den bedste finansieringsløsning af din erhvervsejendom og forbereder dig inden mødet med de finansielle institutter.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Markedets stærkeste prissætning og vurdering

Er ejendomsprisen rigtig? Nordicals’ særlige styrke er vores unikke lokalkendskab med repræsentation 23 steder i Danmark og tætte samarbejdspartnere over hele verden. Vi kender som ingen andre markedet og afkastmulighederne i netop dit område, og vi vurderer og værdiansætter din erhvervsejendom med skarpeste margen, så du får optimal finansrådgivning.

Erhvervsfinansiering af alle slags ejendomme

Vi rådgiver om finansiering og kapitalfremskaffelse til alle investeringsejendomme og erhvervsejendomme, eksempelvis kontor, lager og logistik, industri og produktion, butikker, boligudlejningsejendomme og blandede ejendomme med erhverv, erhvervsgrunde, andelsboligforeninger og landbrugsejendomme.

Kontakt Nordicals for at få finansieringsrådgivning til din erhvervsejendom

Optimering af dit fremtidige afkast

Uanset hvor i Danmark – eller udlandet – du ønsker at investere i en erhvervsejendom eller et domicil, kender Nordicals fremtiden. Vi ved, om der er en motorvej, en havn eller en ny kontorby i støbeskeen, for vi har en tæt kontakt med de politiske niveauer. Derfor kan vi pege på de kommende førende erhvervsområder, hvor du kan opnå det optimale fremtidige afkast af din ejendom eller erhvervsgrund. Og derfor kan vi rådgive om de bedste finansieringsløsninger.

Få det optimale afkast af din ejendom

Finansiering af store investeringsejendomme

Store tanker? Vi har hos Nordicals kompetencer til at håndtere finansiering af helt store investeringsprojekter, ejendomsporteføljer, store ejendomme, udviklingsprojekter og virksomheder inden for ejendomsinvestering. Vi rådgiver professionelt om strategiske forhold, herunder ledelse, bestyrelse og direktion, fairness opinions og andre corporate finance-relaterede områder.

Formuepleje og finansieringsrådgivning

Frigør ressourcer til din kerneydelse – også ved eksempelvis generationsskifte. Nordicals’ finansieringsrådgivere udvikler også finansielt og strategisk, så du får størst mulig værdi ud af din investering, din erhvervsejendom og din virksomhed. Tag fat i os for at høre om eksempelvis formuepleje, risikostyring, pengebinding og arbejdskapital, så du kan fokusere på virksomhedens primære arbejdsområder. Vi gennemgår og udvikler dit forretningsoplæg, dine budgetter og finansieringsstruktur og skaber rammerne for dit fulde potentiale.

Til top