Investeringsejendomme til salg


Hos Nordicals rådgiver vi om investering i ejendomme. Det gør vi med Danmarks største netværk af partnerdrevne forretninger. Med et bredt nationalt overblik og en dyb lokal indsigt er vi dermed garant for en succesfuld investering i ejendomme i hele Danmark.

Professionel rådgivning om investering – uanset hvem du er

Tænk større – vi tænker det største om dig og din virksomhed. Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge eller købe investeringsejendom eller placere en investeringsportefølje, hjælper vi dig med de rigtige markeder, de rigtige domiciler eller de rigtige lokaler.

Vi garanterer dig professionel og kompetent ejendomsrådgivning hos Nordicals.

Find din Nordicals-erhvervsrådgiver i nærheden

Se et udvalg af vores investeringsejendomme til salg her

Investeringsejendomme og optimering af portefølje

Køb af investeringsejendom som boligudlejningsejendom kræver sikker rådgivning. Ved hjælp af vores stærke ressourcer, mangeårige erhvervsmæglererfaring og omfattende lokalkendskab skaber vi værdi på alle niveauer med både internationalt og lokalt markedskendskab.

Gennem Nordicals har du adgang til såvel dit lokale erhvervsejendomsmarked som de internationale Capital Markets.

Vi hjælper dig med køb af investeringsejendom, både når og hvor det er optimalt

Nordicals’ kompetente erhvervsmæglere hjælper dig med at sammensætte en portefølje af de investeringsejendomme, der matcher dine afkastkrav. Vi tilbyder desuden at varetage overvågningen af markedet med henblik på timing af køb og salg af erhvervsejendomme for at optimere din ejendomsportefølje.

Danmarks stærkeste markedskendskab – over hele landet

Tænk endnu større – også lokalt. Vi ved, hvornår du skal investere i erhvervsejendom – og hvor det næste vækstområde opstår i nærheden af dig. Nordicals finder og skaber værdi på alle niveauer og over hele Danmark med både internationalt og lokalt markedskendskab og udsyn.

Lokal ejendomsinvestering er i lige så høj grad en del af verden, markedsudviklingen og risiciene. Det ved vi hos Nordicals.

Vil du skrives op i vores køberkartotek?

International ejendomsinvestering

Nordicals har stor erfaring med cross-border-handler og international ejendomsinvestering med erhvervsejendomme, og vi har stået for markante internationale transaktioner.

Vores Capital Markets-afdeling tilbyder fuldstændig håndtering af selv de største ejendomstransaktioner. 

Gennem vores internationale samarbejde med Savills har vi et værdifuldt og omfattende netværk over det meste af verden.

Til top