Køb af erhvervsejendomme

Hos Nordicals træder vi frem og løfter erhvervsejendomsmarkedet i Danmark. Vores erhvervsmæglere rådgiver professionelt i alle henseender i forbindelse med køb og salg af erhvervsejendomme og investeringsejendomme. 

Værdiskabelse på alle niveauer med ejendomskøb

Søger du en investeringsejendom, eller ønsker du at købe en erhvervsejendom til virksomhedens egen brug, har Nordicals et unikt og landsdækkende netværk af specialiserede erhvervsmæglere, som kan hjælpe og rådgive dig. Vi har et indgående kendskab til markedet for erhvervsejendomme, og vi viser dig alle mulighederne både internationalt, på landsplan og lokalt.

Nordicals har altid et stort udvalg af erhvervsejendomme til salg og leje - uanset, om du søger en investeringsejendom eller leder efter en butik eller et kontor til leje.  Se vores store udvalg af ejendomme og lejemål her.

Find din Nordicals-erhvervsrådgiver i nærheden

Se de nyeste ejendomme før alle andre

Skriv dig op i Nordicals' køberkartotek og få besked, når vi har nye erhvervs- og investeringsejendomme til salg samt erhvervslokaler til leje

Vi har altid et omfattende udvalg af ledige erhvervslejemål over hele Danmark, herunder butik til leje, kontor til leje eller lagerlokaler til leje.  

 

Skal du købe ejendom til virksomheden?

Nordicals rådgiver dig ved køb af alle slags erhvervsejendomme, lige fra kontorer til lager og produktion, logistik, lokaler, erhvervsgrunde, butikker, hoteller og restauranter. Vi er blandt landets førende rådgivere inden for køb af erhvervs- og investeringsejendomme, og vi tilbyder vores kunder den mest professionelle rådgivning uanset typen af ejendom.

Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største ejendomsprojekter. Du får altid adgang til det fulde potentiale - og dermed det optimale udgangspunkt for din investering og forretningsudvikling.

Køb af nyt erhvervsdomicil – eller leje af erhvervslokaler?

Det har stor betydning for din virksomhed og jeres fremtid, om I køber erhvervslokaler, får opført en domicilejendom på en erhvervsgrund, som I køber – eller om I vælger at leje jer ind i erhvervslokaler. Vi hjælper jer med at finde det rette erhvervslejemål og har et stort udvalg af erhvervslokaler til leje, eksempelvis butik til leje, kontor til leje og lagerlokaler til leje

Vi kender og undersøger markedet for erhvervsejendomme, rådgiver dig om køb og finder de løsninger, der matcher netop dit behov.
Vi analyserer din virksomheds behov, erhvervsejendomsmarkedet og fremtidsperspektiverne og hjælper jer med at finde den rette løsning.

Vi tager blandt andet højde for virksomhedens forretningsstrategi og optimering af ressourcer og hjælper med at værdioptimere virksomhedens ejendom.

 

Læs også om Nordicals’ rådgivning inden for leje af erhvervsejendom og erhvervslokaler

Investeringsejendomme og optimering af portefølje

Køb af investeringsejendomme som boligudlejningsejendomme kræver sikker rådgivning. Ved hjælp af vores stærke ressourcer, mangeårige erhvervsmæglererfaring og omfattende lokalkendskab skaber vi værdi på alle niveauer med både internationalt og lokalt markedskendskab.

Gennem Nordicals har du adgang til såvel dit lokale erhvervsejendomsmarked som de internationale Capital Markets.

Brug for rådgivning?

Kontakt en af vores forretninger og få professionel rådgivning i forbindelse med køb eller leje af erhvervslokaler og erhvervsejendomme. Vi er bredt repræsenteret over hele Danmark, herunder i København, på Sjælland, Fyn og i Jylland. 

Vi hjælper dig med at købe investeringsejendom, både når og hvor det er optimalt.

Nordicals’ kompetente erhvervsmæglere hjælper dig med at sammensætte en portefølje af de investeringsejendomme, der matcher dine afkastkrav. Vi tilbyder desuden at varetage overvågningen af markedet med henblik på timing af køb og salg af erhvervsejendomme for at optimere din ejendomsportefølje.

Hos Nordicals får du optimal rådgivning om ejendomskøb gennem vores erhvervsmægleres stærke kompetencer og professionelle netværk

Købernetværk for erhvervsejendomme

Med flere end 70 erhvervsmæglere og erhvervsrådgivere over hele Danmark skaber vi resultater i et ejendomsmarked med stærk økonomisk vækst.

Når du skriver dig op i vores køberkartotek, får du automatisk besked om nye erhvervsejendomme til salg eller erhvervslokaler til leje. 

Vil du skrives op i vores køberkartotek?

International ejendomsinvestering

Nordicals har stor erfaring med cross-border-handler og international ejendomsinvestering med erhvervsejendomme, og vi har stået for markante internationale transaktioner.

Vores Capital Markets-afdeling tilbyder fuldstændig håndtering af selv de største ejendomstransaktioner. 

Gennem vores internationale samarbejde med Savills har vi et værdifuldt og omfattende netværk over det meste af verden.

Til top