Leje af erhvervsejendom og erhvervslokaler

Ønsker du at leje lokaler til din virksomhed, finder Nordicals det optimale erhvervslejemål til dig.

Find dit erhvervslejemål i vores netværk

Vi har et unikt og landsdækkende netværk af specialiserede erhvervsmæglere, og vi kan hurtigt undersøge markedet for løsninger til din virksomhed i netop dit ønskede område. Måske har vi allerede det erhvervslejemål, du søger. Vi ved hos Nordicals, at dine erhvervsfaciliteter og lokaler er er afgørende for din stærkeste virksomhedsvækst, din produktion og dine ydelser i virksomheden.

Skriv dig op, og få de nyeste ejendomme direkte i din mailbox

Tilmeld kartotek

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Analyse af virksomhedens lejebehov

Tænk større! Nordicals optimerer jeres forretningsstrategi med endnu bedre rammer for virksomheden og jeres ydelser.

For at finde det helt rigtige erhvervslejemål til virksomheden, gennemgår Nordicals blandt andet jeres aktuelle behov, jeres fremadrettede strategi og jeres vækstpotentiale, så erhvervslejemålet kan opfylde virksomhedens behov flere år frem. Samtidig tager vi naturligvis højde for virksomhedens ressourcer og økonomi.

Leje af alle slags erhvervslokaler

Hos Nordicals har vi specialiserede erhvervsmæglere med fokus på leje af forskellige typer af erhvervslokaler inden for eksempelvis kontor, butik, lager og produktion. Vi har et indgående kendskab til markedet for erhvervslejemål både på landsplan og lokalt.

Find ledige erhvervslejemål over hele Danmark

Optimering af din virksomhed – kontakt os for rådgivning

Nordicals har indgående kendskab til de lokale erhvervsforhold landet over. Vi kender til de politiske beslutninger om kommende transportforhold, erhvervspolitikken, motorveje, havneudvidelser og andre rammevilkår. Vi rådgiver dig eksempelvis om den optimale og mest værdiskabende placering af din virksomhed.

Tenant representation

Nordicals erhvervsmæglere er altid opdaterede inden for relevante juridiske og økonomiske områder, så vi yder den bedst mulige rådgivning. Vi har kompetencer til at løse samtlige opgaver inden for leje og udlejning af erhvervsejendomme og erhvervslokaler.

Vi varetager blandt andet vurdering af lejeniveau og erhvervslejemålets potentiale, forhandling af vilkår, udarbejdelse af lejekontrakt samt eventuelle forhandlinger om ændringer til lejemålets lokaler. Vores viden er din garanti.

Kontakt os for at høre nærmere om tenant representation ved Nordicals

Leje eller køb af nyt erhvervsdomicil?

Det rigtige erhvervslejemål har stor betydning for din virksomhed og jeres fremtid. Vi undersøger markedet, rådgiver dig og finder de løsninger, der matcher netop dit behov – også, hvis I overvejer at købe eller få opført egne lokaler eller egen domicilejendom til virksomheden.

Gennem vores analyse gennemgår vi virksomhedens behov, erhvervsejendomsmarkedet og prognoserne for de kommende år, så vi hjælper jer med at finde den rette løsning. Blandt andet tager vi højde for virksomhedens forretningsstrategi, optimering af ressourcer og værdioptimering af virksomhedens ejendom.

Lejernetværk for erhvervsejendomme

Nordicals har flere end 70 erhvervsmæglere og erhvervsrådgivere over hele Danmark. Vi skaber resultater i et ejendomsmarked med stærk økonomisk vækst, og vi analyserer os frem til den optimale lejeløsning for din virksomhed.

Vil du skrives op i vores kartotek?

Frigør ressourcer med sale and lease back

Sale and lease back af jeres erhvervsejendom kan frigøre både tid og økonomiske ressourcer. Nordicals har et omfattende netværk af investorer, som kan købe jeres ejendom og overtage jeres forpligtelser til drift og vedligehold. Få en langsigtet lejeaftale med uændret brugsret i de samme lokaler og fokusér i stedet på jeres kerneforretning. Der er fuld fradragsret for leje og leasingafgift, og I opnår mere retvisende nøgletal.

Til top