Projektudvikling af erhvervsejendomme

Hos Nordicals udvikler vi markedet for erhvervs- og investeringsejendomme i Danmark.

Udvikling allerede fra projektfasen

Søger du en investeringsejendom til projektudvikling, eller ønsker du at udvikle din egen erhvervsejendom, har Nordicals et landsdækkende netværk af specialiserede erhvervsmæglere, som kan rådgive dig både strategisk og finansielt. Vi har et indgående kendskab til projektudvikling af erhvervsejendomme, og gennem os får du udsyn og professionelt overblik over det danske og internationale erhvervsmarked for ejendomme.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi projektudvikler selv de største ejendomsporteføljer

Ønsker du at projektudvikle din erhvervsejendom, byggegrund eller en investeringsejendom i forbindelse med køb eller salg, kan Nordicals hjælpe dig med strategisk rådgivning, sparring og overblik. Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største projekter og kan med vores unikke lokale styrke, engagement og kendskab sikre, at du altid får adgang til det fulde potentiale.

Corporate solutions – løbende optimering

Projektudvikling af eksisterende ejendomme styrker virksomhedens vækst. Nordicals tilbyder corporate solutions med professionel og specialiseret erhvervsrådgivning, som kan læses på bundlinjen.

Vi hjælper med strategisk sparring, optimering af ressourcer, gennemgang af ejendomme, udgifter, vedligehold og andre driftsforhold. Måske kan jeres lejekontrakter genforhandles, eller erhvervslokalerne bruges mere hensigtsmæssigt eller energieffektivt. Placeringen af virksomheden kan også spille en afgørende rolle, og det samme kan placeringen af hver enkelt medarbejders arbejdsstation på etagerne.

Kontakt os for en fuldstændig analyse og strategisk optimering af virksomhedens ejendom

Landsdækkende projektrådgivning

I Nordicals har vi 23 forretninger over hele Danmark og en Capital Markets-afdeling i København. Vi analyserer, vurderer og rådgiver om alle aspekter af ejendomshandel, porteføljemanagement og projektudvikling, fordi hver eneste investering og projekt skal skabe værdi og fremgang. Uanset hvem du er – og uanset om du vil projektudvikle ejendom eller eksempelvis placere en eller eksempelvis placere en investeringsportefølje.

Få indblik i mulighederne for projektrådgivning

Ejendomsudvikling – også på internationalt niveau

Nordicals er RICS-certificeret, og vi løser internationale opgaver sammen med vores samarbejdspartner Savills. Vi skaber værdi på alle niveauer og over hele Danmark med både internationalt og lokalt markedskendskab og udsyn.

Læs om hvordan Nordicals skaber international ejendomsværdi og udvikling

Stærk lokal værdiskabelse og udvikling

Vi projektudvikler erhvervsejendomme og skaber værdi i alle landsdele og på alle niveauer med internationalt udsyn og et unikt, lokalt markedskendskab. Lokalt er nemlig ikke småt – lokalt er en del af verden. Tænk større, også i den lokale projekt- og ejendomsudvikling.

Udvikling af offentlige erhvervsejendomme

Nordicals har lang og indgående erfaring med projektudvikling på vegne af offentlige instanser. I forbindelse med statslige og andre offentlige ejendomssalg er der ofte behov for en total anvendelsesændring gennem projektudvikling, konvertering af ejendommen og måske ændringer i lokalplanen.

Vi har gennemført offentlige licitationer og udbud af erhvervsejendomme samt salg af offentlige ejendomme for kommuner, regioner samt statslige og private virksomheder over hele landet. Eksempelvis har vi løst opgaver for DSB, Statens Ejendomme, Freja Ejendomme, regionerne og adskillige kommuner.

Key Account Management til landsdækkende ejendomsudvikling

Få optimal værdi og projektudvikling med en specialiseret Nordicals-erhvervsmægler som din personlige Key Account Manager. Vi tilbyder eksempelvis vurdering og udvikling af landsdækkende ejendomsporteføljer eller samlet projektudvikling af flere erhvervsejendomme eller investeringsejendomme på landsplan.

Key Account Management hos Nordicals er effektiv projektudvikling af dine erhvervsejendomme i hele landet.

Til top