Salg af alle slags erhvervsejendomme og investeringsejendomme

Nordicals er blandt landets førende rådgivere inden for salg af erhvervs- og investeringsejendomme , lige fra lager, logistik, kontorer og domiciler til produktionslokaler, butikker, cafeer og restauranter.

Når du skal sælge din erhvervsejendom, udarbejder vi en analyse af ejendommen og afdækker de optimale anvendelsesmuligheder.

Vores grundige gennemgang af ejendommens kvaliteter og muligheder sikrer, at vi sætter den rigtige salgspris og giver dig den rette rådgivning.

Beskatning ved salg

I modsætning til et salg af en privatbolig, så er salg af en erhvervsejendom skattepligtigt, således at avancen på et salg bliver beskattet. Der er dog adskillige regler, og ikke mindst undtagelser, som er vigtige at holde styr på. Læs mere om dette herunder:

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Nordicals er landsdækkende med forretninger på Sjælland og øerne, på Fyn og i Jylland.

Professionel handlingsplan og effektiv markedsføring

Når du sætter din erhvervs- eller investeringsejendom til salg gennem Nordicals, aftaler vi en handlingsplan for opgaven.

Det sikrer en klar aftale omkring mål og de økonomiske rammer, der skal være gældende for opgaven.

Vi aftaler en plan for målrettet markedsføring af erhvervsejendommen via relevante mediaplatforme.

Du får adgang til kompetencer, koncepter og digitale løsninger, der sikrer en effektiv eksponering af din ejendom.

Læs mere om salgsprocessen hos Nordicals

Få den rette pris for din investeringsejendom 

I Nordicals har vi styr på alle aspekter af professionel og værdiskabende salg af investerings- og erhvervsejendomme.

Vi har forretninger over hele Danmark og en Capital Markets-afdeling i København, og vi skaber resultater i et marked med stærk økonomisk vækst.

Hos Nordicals går vi op i professionel og fuldstændig analyse, vurdering og rådgivning, fordi hver eneste investering og ejendom skal skabe værdi og fremgang.

Stærkt købernetværk – også internationalt

Når du sælger din erhvervs- og investeringsejendom via Nordicals, får du adgang til vores omfattende netværk, både herhjemme og internationalt.

Vi udarbejder grundig research i markedet, segmenterede data og et effektivt køberkartotek, der konstant matcher virksomheder og erhvervsejendomme med potentielle købere.

Licitationer og udbud af erhvervsejendomme

Nordicals har stor erfaring med forskellige former for udbud af erhvervsejendomme samt salg af offentlige ejendomme.

Vi har over hele landet gennemført offentlige licitationer og udbud for kommuner, regioner samt statslige og private virksomheder.

Eksempelvis har vi løst opgaver for DSB, Statens Ejendomme, regionerne og adskillige kommuner.

Når offentlige organisationer skal sælge deres erhvervsejendomme, er der ofte tale om ejendomme, der skal gennem projektudvikling.

Nordicals rådgiver om konvertering af ejendommen, projektudvikling og planændring, og vi formidler gennem vores markedskendskab og vores erhvervsmægleres store netværk ejendommen til den helt rigtige køber og skaber dermed mest mulig værdi.

Læs mere om Nordicals’ projektudvikling af ejendomme – herunder konvertering inden salg

Til top