Tenant Representation

Det kan være en tidskrævende proces at finde et nyt erhvervslejemål eller som virksomhed at genforhandle en lejekontrakt. Nordicals tilbyder lejerrådgivning, som sparer tid og ressourcer. 

Lejerrådgivning, som skaber optimale rammer

Nordicals tilbyder tenant rep og rådgivning til virksomheder, som søger nyt lejemål eller ønsker genforhandling af en eksisterende kontrakt. Vi sikrer en grundig afdækning af vores kunders behov udvælger velegnede erhvervslejemål og håndterer de endelige kontraktforhandlinger med udlejer.

Hos Nordicals får du kompetent og professionel rådgivning, og vi har kompetencer til at løse samtlige opgaver inden for leje af erhvervslokaler, domiciler og erhvervsejendomme.

Vi vurderer blandt andet lejeniveau og erhvervslejemålets potentiale, forhandler vilkår, udarbejder lejekontrakt og varetager eventuelle forhandlinger om ændringer til lejemålet.

Kontakt:

Mikkel Andersen

Partner, MDE, MRICS

København

Fremtidssikring af virksomheden

Nordicals skaber rammerne for din virksomhed. Vi finder de lokaler og den placering, som styrker og fremmer produktionen væksten samt tiltrækker og fastholder talentfuld arbejdskraft.

Vi rådgiver om fordele og ulemper ved forlængelse af den nuværende lejemål i forhold til alternative erhvervslokaler på markedet, og vi tilbyder genforhandling af din eksisterende lejekontrakt. Uanset, om du ønsker at flytte, forhandle eller forny lejekontrakter, rådgiver vi med indgående kendskab til markedet. Vi har stærke relationer i erhvervsejendomsmarkedet, og vi kender de rimelige priser og vilkår.

Vi ved, hvilke ejendomme og erhvervsområder, der er under udvikling, og hvilke lejemål, der snart bliver ledige. Derfor kan vi præsentere de optimale løsninger for dig.

Læs mere om leje af erhvervsejendomme hos Nordicals

Behovsafdækning, markedsundersøgelse, udvælgelse og forhandling

Nyt erhvervslejemål eller domicil til virksomheden? Vores rådgivere leder dig gennem processen fra indledende forhandlinger til indgåelse af lejekontrakten. 

Vi afdækker virksomhedens behov for erhvervslokaler

Nordicals rådgiver din virksomhed ud fra den aktuelle situation, og vi hjælper med at identificere den virksomheds behov. Vi forholder os til parametre som beliggenhed, størrelse, omkostningsreduktion, effektivisering og fleksibilitet. 

Vi undersøger markedet for erhvervslejemål

Via vores omfattende nationale og internationale netværk afsøger vi markedet. Herigennem udarbejder vi en liste over relevante lejemål, som opfylder din virksomheds krav og ønsker. Nordicals er altid på forkant med markedsudviklingen og holder os opdateret med sammenlignelige priser og vilkår i erhvervsejendomsmarkedet.

Vi forhandler med erhvervsudlejeren

Nordicals har kontakten til udlejere i markedet i forbindelse med en potentiel flytning, og vi fremviser kun de bedste løsninger for dig. Vi repræsenterer din virksomhed, så du ikke bliver unødigt forstyrret i dit arbejde, og vi håndterer al kommunikation med din eksisterende udlejer.

Ved forhandling af en ny lejekontrakt varetager vi også hele processen. I tæt dialog med dig forhandler vi den afsluttende kontrakt på plads, på så attraktive vilkår som muligt. Vi fokuserer altid på at tilpasse den nye lejekontrakt til virksomhedens fremtidige strategi.

Genforhandling af din lejekontrakt

Nordicals hjælper med at genforhandle og tilpasse dine lejevilkår, så de stemmer med markedspriserne og jeres fremtidige ønsker.

Har din virksomhed været i samme lokaler i en længere årrække eller ønsker du at tilpasse lejemålet til din virksomheds ændrede behov, måske med udvidelse eller ombygning? Så kan en gennemgang af din lejekontrakt vise sig at have økonomiske fordele.

Til top