Udlejning af erhvervsejendom

Søger du erhvervslejere til din udlejningsejendom eller dine erhvervslokaler, finder Nordicals den rigtige virksomhed til dig.

Sikker og professionel erhvervsudlejning

Vi har kompetencerne til at håndtere selv de største udlejningsprojekter, og vi udvikler mulighederne i din erhvervsejendom til den optimale værdiskabelse. Uanset hvem du er, hjælper vi dig med de rigtige lejere, de rigtige faciliteter eller de rigtige markeder.

Vi ved, at erhvervslejeren skaber værdien og væksten i dine lokaler – og at ejendommen danner rammerne for virksomhedens udvikling. Vi ser mulighederne og potentialet i lejerens virksomhed og sammenholder dem med dine visioner og strategier for domicilet, lageret, kontoret eller ejendommen.

Kontakt os og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig

Vi finder din kommende erhvervslejer

Vi tager kontakt til potentielle erhvervslejere, viser din erhvervsejendom frem og forhandler den optimale aftale på plads mellem dig og lejer. Nordicals skaber værdi på alle niveauer og over hele Danmark med både internationalt og lokalt markedskendskab. Lokalt er en del af verden og markedsudviklingen, og en sikker og stabil erhvervslejeaftale skaber vækst og udvikling i området – både for dig som erhvervsudlejer og for virksomheden, som du lejer ud til.

Læs også om vores markedsanalyser og prognoser for de kommende års erhvervsudlejning

Udlejning af alle typer erhvervslejemål

Nordicals har et omfattende netværk og lejerkartotek, som sikrer en effektiv udlejning, uanset om det drejer sig om butikslokaler, kontorlokaler, lager- og logistikejendom eller andre erhvervslejemål. I samarbejde med dig aftaler vores professionelle erhvervsmæglere klare rammer for udlejningsopgaven.

Kender du vores ydelser inden for tenant representation?

Analyse inden udlejning

Når du ønsker at udleje en erhvervsejendom, kan Nordicals ud fra en analyse af ejendommens potentiale og beliggenhed hjælpe dig med at finde den rette lejer til den. Vores grundige gennemgang af ejendommens kvaliteter og muligheder sikrer, at vi sætter den rigtige lejepris og giver dig den rette rådgivning.

Nordicals analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, fordi hver eneste investering, lejer eller ejendom skal skabe værdi og fremgang – uanset hvem kunden er.

Sale and lease back – udlejning som investor

Nordicals har omfattende ekspertise inden for sale and lease back, som kan frigøre mange ressourcer for virksomhederne. Du kan som investor få et sikkert afkast ved køb af erhvervsejendom med en sale and lease back-løsning med en langsigtet lejeaftale.

Læs mere om køb af erhvervsejendom og kontakt os med henblik på investering

Til top