Udlejningsejendomme til salg

Nordicals rådgiver professionelt om udlejningsejendomme. Vi har lokale mæglere på tværs af hele landet, som har beskæftiget sig med udlejning af erhvervsejendomme i mange år.

Professionel rådgivning om køb af udlejningsejendomme

Tænk større – vi tænker det største om dig og din virksomhed. Uanset hvem du er – og uanset om du vil sælge eller købe ejendom eller placere en investeringsportefølje, hjælper vi dig med de rigtige markeder, de rigtige domiciler eller de rigtige lokaler.

Vi garanterer dig professionel og kompetent ejendomsrådgivning hos Nordicals.

Søg blandt vores mange ejendomme

Se et udvalg af udlejningsejendomme til salg her

Vi finder din kommende erhvervslejer

Vi tager kontakt til potentielle erhvervslejere, viser din erhvervsejendom frem og forhandler den optimale aftale på plads mellem dig og lejer. Nordicals skaber værdi på alle niveauer og over hele Danmark med både internationalt og lokalt markedskendskab. Lokalt er en del af verden og markedsudviklingen, og en sikker og stabil erhvervslejeaftale skaber vækst og udvikling i området – både for dig som erhvervsudlejer og for virksomheden, som du lejer ud til.

Læs også om vores markedsanalyser og prognoser for de kommende års erhvervsudlejning

Analyse inden udlejning

Når du ønsker at udleje en erhvervsejendom, kan Nordicals ud fra en analyse af ejendommens potentiale og beliggenhed hjælpe dig med at finde den rette lejer til den. Vores grundige gennemgang af ejendommens kvaliteter og muligheder sikrer, at vi sætter den rigtige lejepris og giver dig den rette rådgivning.

Nordicals analyserer, vurderer og rådgiver professionelt og gennemført i alle henseender, fordi hver eneste investering, lejer eller ejendom skal skabe værdi og fremgang – uanset hvem kunden er.

Læs mere om markedsanalyse

Sale and lease back – udlejning som investor

Nordicals har omfattende ekspertise inden for sale and lease back, som kan frigøre mange ressourcer for virksomhederne. Du kan som investor få et sikkert afkast ved køb af erhvervsejendom med en sale and lease back-løsning med en langsigtet lejeaftale.

Læs mere om køb af erhvervsejendom og kontakt os med henblik på investering

Til top