Vurdering af erhvervsejendomme

Landsdækkende data og lokal indsigt

I Nordicals udarbejder vi over 2000 vurderingsrapporter årligt. Vores vurderingsrapporter er med til at give revisorer, advokater, banker og virksomheder sikkerhed for en ejendoms værdi. Derfor er præcision og grundighed afgørende for en vurdering. Det får du med en vurdering fra Nordicals.

Vores markedsdata går mere end 10 år tilbage, og med 24 forretninger over hele Danmark følger vi erhvervsmarkedet lokalt, såvel som nationalt og ikke mindst internationalt. I dag påvirkes ejendomsmarkedet af alt fra lokalplaner til centralbanker, og vi følger alle forhold tæt.

Nordicals har over 60 mæglere og DiplomValuarer på tværs af landet. Derfor sikrer vi hurtig ekspeditionstid og lokalt kendskab kombineret med landsdækkende data.

Kontakt os og få et møde i kalenderen inden for 24 timer!

Hvornår skal du bruge en vurdering?

En ejendomsvurdering er fx relevant i forbindelse med årsregnskab, skat, ajourføring af virksomhedens aktiver, sale and lease back, tvangsauktion og generationsskifte. Vi udarbejder markedsrapporter, og vurderer ejendomme med et indgående kendskab til den aktuelle prisudvikling i dit lokalområde. Derfor kan vi skabe dit beslutningsgrundlag for ejendomsinvestering, optimere dit afkast, din virksomheds placering og din fremtidige forretning

Bliv kontaktet, og hør om mulighederne

Due diligence af erhvervsejendomme og Capital Markets

Få en fuldstændig rådgivning, inden du køber en erhvervsejendom. Due diligence sikrer, at du investerer i det rigtige – første gang. Nordicals tilbyder due diligence af erhvervsejendomme, eksempelvis servitutter og hæftelser, planforhold, arealgennemgang, vedligehold, eventuelle fredningsforhold, jord, miljø og forurening – samt placering i forhold til veje, parkeringspladser, offentlig transport og området som helhed.

Få den reelle værdi af andelsforeningen

En valuarvurdering giver den reelle værdi af andelsforeningens ejendom. Mange andelsforeninger har ikke en tidssvarende vurdering, der stemmer overens med markedet i dag. Nordicals har et indgående kendskab til den aktuelle prisudvikling over hele Danmark, og vi kan hjælpe med at få prissat retvisende. 

Læs mere om vurdering af andelsforeninger

Jeg ønsker:

Kontaktinformationer

Information om ejendommen

Eventuelle kommentarer

Nyhedsbrev

Vælg mindst ét område at modtage nyhedsbrev fra

Der gik noget galt - prøv igen senere.

Til top