Grønningen 5, 3.

Sagsnr. 371202

1270 København K

Ejendomstype

Etageareal

Grund

455 m²

677 m²

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

864.500 kr.

1.900 kr.

432.250 kr.

Hent prospekt

Flyt jeres kontorlejemål ind i herskabelige omgivelser

Et ægte liebhaverkontor i hjertet af København, med florissante detaljer, udsigt over Kastellets forterræn og kort afstand til offentlig transport.

Herskabeligt lejemål på en eksklusiv adresse
Det mondæne kontorlejemål er beliggende på 3. sal på Grønningen 5, med en malerisk udsigt over Kastellet og tæt på Esplanaden. Med denne eksklusive adresse er der få minutters gang til den pulserende Indre By og Østerport station.

På den anden side af porten mødes man af et imponerende indgangsparti med store søjler, der fører til en hyggelig gård samt en pæn og rummelig trappeopgang med personelevator. Opgangen er oplyst af et skønt dagslys, der lyser ind fra de gennemgående vinduer i den ene side. Kontoret udgør i alt 455 m² og med sin herskabelige stil, er lejemålet opdelt i flere rum, der kan indrettes både som kontor og møderum. Her findes tre toiletter, hvoraf et med bad.~

Denne unikke og velholdte ejendom er opført i 1918 og emner derfor af historisk charme, som fremgår gennem lejemålets elegante indvendige udsmykning, som dekorativt stuk og højloftede paneler, der pryder både vægge og loft.

Et nabolag, der er favnet af natur, palæer og pulserende gader
Lejemålet er en del af det eftertragtede Frederiksstaden, der huser nogle af Københavns skønneste områder, som Kastellet, Toldboden, Nyboder, Amalienborg og Marmorkirken. Det er dermed oplagt at tage en walk ’n’ talk i dette driftige nabolag. Med sidegader som Esplanaden, Store Kongensgade samt Bredgade, er der ydermere mange muligheder for gode velrenommerede spisesteder, specialbutikker og indkøb få minutter fra lejemålet.

Østerport Station ligger i gåafstand fra ejendommen, her er der adgang til S-tog og Metroringen, der også kan tilgås fra Marmorkirken. Derudover er buslinje 1A lige om hjørnet. Lejemålets centrale beliggenhed gør det dermed bekvemmeligt for både medarbejdere og besøgende.

Her er en enestående mulighed for at få et lejemål med en sublim beliggenhed, der sjældent bliver udbudt.

Lejemålet har både en prangende udsigt, central beliggenhed og en tilgængelighed, der nemt kan nås af de fleste.

Læs mere

Aqleema W. Asher

awa@nordicals.dk

+4533646537

Vester Farimagsgade 7, 1606 København

+4533646500

1606@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top