CityForesight


Med CityForesight giver vi et 360° datadrevet perspektiv på udviklingen i dit lokale markedsområde inden for erhvervsejendomme.

 

Besøg også National Foresight.

Lokalt forankret i hele landet


Som Danmarks største partnerdrevne erhvervsmæglerkæde er vi lokalt forankret i hele landet. Det ligger derfor dybt i vores DNA at forstå og formidle den lokale udvikling. Det gør vi også som en del af vores analyseunivers Nordicals Foresight. Vi kalder det City Foresight, og med det giver vi den dybeste og bredeste lokale indsigt i markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme.

Kom helt tæt på den lokale markedsudvikling


Vi gør en dyd ud af at være på forkant af markedsudviklingen – på vores kunders vegne. Det gør vi med den nyeste data om de mange faktorer, der driver markedet for erhvervsejendomme i de 24 byer, hvor vi har forretninger på tværs af hele landet. Så udforsk Danmarkskortet, og bliv klogere på dit lokale marked for salg, udlejning eller investering i erhvervsejendomme.  

Klik på en by

En del af Nordicals Foresight


CityForesight er en del af vores analyseunivers Nordicals Foresight, hvor vi samler, analyserer og formidler den nyeste viden om markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme – nationalt og lokalt i hele landet. Det gør vi med data fra egne forretninger, videnspartnere og dataleverandører, og vi gør det med ambitionen om at fremme en åben og transparent dialog med vores kunder, samarbejdspartnere og branchen i bred forstand.

Få den nyeste viden
direkte i din indbakke


Med MarketForesight holder vi dig opdateret på markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme. Det gør ved med indlæg fra førende økonomer, perspektiver fra toneangivende markedsaktører og den nyeste markedsdata fra vores 24 forretninger i hele landet. Så tilmeld dig MarketForesight, og få den nyeste viden om markedsudviklingen direkte i din indbakke hvert kvartal. 

Læs den seneste MarketForesight

Til top