RICS-certificering

 

Nordicals er RICS-certificeret

Nordicals har et tæt internationalt samarbejde med investorer, erhvervsejendomsrådgivere og kunder over hele verden. Vi er derfor RICS-certificeret, så vi fremmer og håndhæver de højeste internationale standarder for faglighed og etik via The Royal Institution of Chartered Surveyors (RICS).

RICS-certificeringen betyder, at Nordicals’ vurdering og rådgivning lever op til de højeste internationale standarder inden for vurdering, værdiansættelse og udvikling af jord, fast ejendom, byggeri og infrastruktur. Desuden udgør RICS et internationalt netværk for udenlandske og danske virksomheder, hvor fælles normer og standarder sikres.

Find en kontaktperson i en forretning nær dig

Kvalitet og etik i rådgivningen

Kunder, som henvender sig til en rådgiver, der er certificeret af RICS, skal kunne have tillid til kvaliteten og etikken. RICS holder sit stolte omdømme strengt i hævd, og som RICS-certificeret erhvervsejendomsrådgiver skal vi til hver en tid leve op til kravene og standarderne. Det betyder, at både danske og internationale kunder kan henvende sig til Nordicals, fordi vi er underlagt kvalitetssikring og etisk og moralsk forpligtelse.

Én international standard

RICS har akkrediteret over 130.000 professionelle ejendomsmæglere og andre rådgivere i flere end 145 lande ud fra den samme internationale standard. Organisationen arbejder på tværs af landegrænser for at sikre et trygt og levende internationalt ejendomsmarked.

 

Til top