MarketForesight


Med vores markedsrapport, MarketForesight, holder vi dig på forkant af markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme. Så tilmeld dig, og få den nyeste viden om markedsudviklingen direkte i din indbakke hvert kvartal
.

MarketForesight Q1 2024


I den seneste udgave gør vi status på 2023 og kigger ind i 2024. Det gør vi fra et nationalt perspektiv såvel som et lokalt perspektiv, der fremhæver nogle af de forskelle, som vi ser på tværs af markedet.

Du kan således finde databaserede analyser af transaktionsmarkedet, lokale kommentarer på markedssituationen samt forventninger til det kommende års bevægelser på ejendomsmarkedet.

Derudover kan du læse klummer om den finansielle situation fra førende økonomer og dykke ned i den nyeste markedsdata fra vores 24 forretninger.

Hent MarketForesight

Kom på forkant af markedsudviklingen


Med MarketForesight kan du komme på forkant af markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme. Det gør ved med indlæg fra førende økonomer, perspektiver fra toneangivende markedsaktører og den nyeste markedsdata fra vores 24 forretninger i hele landet. Du kan derfor læse om de store strømninger i markedet, og holde dig opdateret med den nyeste data om leje, afkast og tomgang – på tværs af hele Danmark og alle ejendomssegmenter.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere om markedsudviklingen i dit lokale markedsområde for erhvervsejendomme? Så kontakt en af vores 24 forretninger i hele landet. Vi står altid klar med dedikeret rådgivning med afsæt i dine behov og forventninger.

Til top