MarketForesight


Med vores markedsrapport, MarketForesight, holder vi dig på forkant af markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme. Så tilmeld dig, og få den nyeste viden om markedsudviklingen direkte i din indbakke hvert kvartal
.

MarketForesight Q2 2024

 

I denne udgave lader vi fire centrale aktører fra branchen i form af Nrep, AP Pension, Rubik Properties og AG Gruppen give deres syn på, hvordan temperaturen er på ejendomsmarkedet nu og fremadrettet.

Download magasinet, og kom på forkant med analyser af markedsudviklingen, klummer om verdensøkonomien, og perspektiver på ejendomsmarkedet fra fire centrale aktører i branchen.

Hent MarketForesight

Kom på forkant af markedsudviklingen


Med MarketForesight kan du komme på forkant af markedsudviklingen inden for erhvervsejendomme. Det gør ved med indlæg fra førende økonomer, perspektiver fra toneangivende markedsaktører og den nyeste markedsdata fra vores 25 forretninger i hele landet. Du kan derfor læse om de store strømninger i markedet, og holde dig opdateret med den nyeste data om leje, afkast og tomgang – på tværs af hele Danmark og alle ejendomssegmenter.

Vil du vide mere?


Vil du vide mere om markedsudviklingen i dit lokale markedsområde for erhvervsejendomme? Så kontakt en af vores 25 forretninger i hele landet. Vi står altid klar med dedikeret rådgivning med afsæt i dine behov og forventninger.

Til top