Fremsynet fokus


Alt bevæger sig. Selv fast ejendom. Som Danmarks største partnerdrevne erhvervsmæglerkæde har vi derfor ét fælles fokus – at være på forkant af et komplekst ejendomsmarked i konstant bevægelse.

"

Vores vision er lige så ambitiøs, som den er enkel. For vi tror på værdien af at være på forkant af ejendomsmarkedet – på vores kunders vegne.


Erik Andresen, CEO i Nordicals A/S

Vi forstår vores kunders verden og er forudseende på deres vegne.  


Det er vores vision, som bunder i en dyb dedikation til at gøre en forskel for vores kunder. Visionen driver vores virke hver dag i alt, hvad vi gør – og har gennem årene gjort os til Danmarks største partnerdrevne erhvervsmæglerkæde med 24 forretninger og 170 eksperter inden for erhvervsejendomsmarkedet.

Vi forstår vores kunders verden
Det gør vi ved at være tæt på deres forretning inden for fast ejendom. Gennem årene har vi derfor opbygget en bred forankring på tværs af landet, hvor vores partnerdrevne forretninger har dybe, lokale rødder. Vi kender derfor de lokale forhold, de lokale beslutningstagere, og hver en krog af det lokale erhvervsejendomsmarked.

Vi er forudseende på vores kunders vegne
Det er vi med Nordicals Foresight, der er et datadrevet analyseunivers om markedet for erhvervsejendomme med fokus på, hvor markedet står i dag og bevæger sig hen i morgen. Vi giver dermed et 360° analytisk perspektiv på markedsudviklingen på nationalt og lokalt niveau i hele landet.

Læs om Nordicals Foresight

Vi er i hele landet – og dermed tæt på dig

Til top