Karriere


Vi er altid på udkig efter dygtige og dedikerede kollegaer med en interesse for det kommercielle ejendomsmarked.

Kom på forkant af markedet


Som Danmarks største partnerdrevne erhvervsmæglerkæde tilbyder vi karrieremuligheder i hele landet. Vi giver dig mulighed for at udvide din horisont, opbygge et stærkt netværk og prøve kræfter med alle grene inden for erhvervsejendomsmarkedet – køb/salg, leje/udlejning, vurdering, investering, strategisk rådgivning og capital markets. Det gør vi med ét fælles fokus på tværs af hele Nordicals – nemlig at forstå vores kunders verden og være forkant af markedet på deres vegne.

Læs om vores fremsynede fokus

Ledige stillinger

 

Trainee til Nordicals København


Uopfordret ansøgning
Fandt du ikke en ledig stilling, som matcher dine kompetencer? Så send en uopfordret ansøgning til en af vores 25 forretninger i hele landet.

Find en forretning nær dig

Bliv en del af et fagligt fællesskab


Faglighed og fællesskab er nøgleord i Nordicals. Det er dybt forankret i vores partnerdrevne organisation med en stærk lokal forankring i hele landet. For vi tror på, at vi står stærkere sammen, når vi mødes på tværs af faglige kompetencer og geografiske grænser. Det er sådan, at vi udvikler os som organisation – og giver dig mulighed for at gøre det samme. For vi ser os som et team og dig som en værdifuld medspiller.

Mød vores team

Styrk dit faglige fundament


Vores ambition er at være forkant af markedet for erhvervsejendomme. Viden og samarbejde er derfor et stærkt fundament for vores arbejde, hvorfor vi løbende styrker det faglige fundament på tværs af vores mange faggrupper – erhvervsmæglere, sagskoordinatorer og marketingspecialister. Det gør vi med løbende efteruddannelse via interne kurser i Nordicals og eksterne kurser hos Dansk Ejendomsmæglerforening og andre faglige organisationer.

Kom bag om vores kurser

Vi står sammen om et stærkt samfundsansvar


Hos Nordicals løfter vi markedet for fast ejendom med en dyb bevidsthed om samfundet omkring os. For ejendomsmarkedet er en kraftfuld katalysator for udviklingen af det samfund, vi alle er en del af – socialt, miljømæssigt og økonomisk. Vi ser derfor et stort ansvar i at gå i dialog med vores kunder og samarbejdspartnere, så vi sammen bidrager til at bevæge samfundet i en mere berigende og bæredygtig retning.

Sådan tager vi samfundsansvar

Til top