Otto Mønsteds Gade 3

Sagsnr. 408202

1571 København V

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

381 m²

775 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

Årlig driftsudgift

Årlig driftsudgift pr. m²

609.600 kr.

1.600 kr.

304.800 kr.

152.400 kr.

400 kr.

Hent prospekt

Kontorfællesskab i det absolutte centrum

Hvis din virksomhed søger et moderne kontor i en klassisk ejendom med mulighed for kantine og netværk med tilsvarende virksomheder, er Fondenes Hus et oplagt valg.

Ejendommen indeholder et meget præsentabelt kontorlejemål beliggende på en høj stueetage. Fondenes hus tilbyder mulighed for at tilslutte sig en kantine med mulighed for frokostordning og kaffe som deles med ejendommens øvrige lejere.

Lejemålet er indrettet som storrumskontor med et større møderum, der via en foldevæg kan opdeles i to mindre møderum, herudover et mindre lokale, der både kan benyttes til afholdelse af møder eller enkelt-mandskontor.

Lejemålet overtages i New Yorker-stil uden nedsænket loft og med synlige installationer i loftet, desuden er der nyt gulv i epoxy samt et pænt tekøkken for enden af storrumskontoret. Lejer har mulighed at få ind-lydelse på den kommende indretning, men der også mulighed for at overtage lejemålet med den eksister-nde indretning.

Med sin beliggenhed i centrum af København er lejemålet i gåafstand til Hovedbanegården og Rådhus-pladsen, der begge er en del af Cityringen. Fra Hovedbanegården kører samtlige S-togslinjer, og bus 5C kører op til 12 gange i timen fra Hambrosgade. Der er rig mulighed for en walk and talk i de nærliggende rekreative områder ved havneløbet, Glyptoteket og Tivoli.

Der medfølger ingen parkeringspladser, men det er muligt at parkere i de nærliggende gader eller i P-huset på Kalvebod Brygge, som blot er 200 m fra lejemålet.

Læs mere

Aqleema W. Asher

awa@nordicals.dk

+4533646537

Vester Farimagsgade 7, 1606 København

+4533646500

1606@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Vil du kontaktes?

Lignende ejendomme

Til top