Willemoesgade 4, kld. 3
2100 København Ø

Sagsnr. KE-23004

Ejendomstype

Etageareal

Grund

Energiklasse

134 m²

1.202 m²

C

Årlig leje

Leje pr. m²

Depositum

187.600 kr.

1.400 kr.

93.800 kr.

Erhvervslejemål centralt på Østerbro

Lejemålet
Et velbeliggende kælderlejemål, som repræsenterer et areal på i alt 134 m², og udgør lejemål 1, jf. plantegning.

Erhvervslejemålet udgør i dag et kundeområde/forretning, for en større forretning, hvor den naturlige indgang i dag anvendes som kundeindgang. Herfra trædes ind i lyse og rummelige butikslokaler, i pæn stand, og bevæger man sig herfra længere ind i lejemålet, vil man ud over butiksarealer finde yderligere køkken- og toiletforhold.

Som et af de helt store aktiver er erhvervslejemålet nyistandsat og utrolig lyst, trods lejemålets etage, og de mange vinduer ud mod Willemoesgade samt baggård bidrager til et lyst arbejdsmiljø samt muligheder for eksponering i en flot ejendom midt på Østerbro.

Erhvervslejemålet fremstår lyst og indbydende og ejendommen vedligeholdes ligeledes løbende.


Ejendommen
Lejemålet er beliggende i en ejendom fra 1896, hvor både lejligheder og erhvervsenhederne, fremstår yderst præsentable og flotte, med mange smukke detaljer. Ejendommen rummer andelsforeningen A/B Østerbrogade 50 / Willemoesgade 4-6, som er meget veldrevet.


Beliggenhed
Lejemålet er beliggende på Willemoesgade, som er en del af det attraktive Indre Østerbro, lige overfor Sortedams Sø. Østerbro består af Indre og Ydre Østerbro, og til sammen udgør bydelen Københavns Kommunes nordøstligste bydel, som støder op til Nørrebro mod vest samt Indre by mod syd. Indre Østerbro er et af de dyreste kvarterer i København, og har en lang historie, med mange betydningsfulde bygninger, forretninger mm. Nærområdet er præget af et aktivt og attraktivt butiksliv kombineret med en stor boligmasse, og der findes utallige specialbutikker, caféer mm.

Lejemålet har udover kort afstand til Københavns Indre Søer, samt city i det hele taget, ligeledes kort afstand til Trianglen, som allerede for mange år siden blev et trafikalt knudepunkt. Infrastrukturen på Østerbro er yderligere udviklet markant de seneste år med både Metro og Nordhavnsvejen.


Anvendelse
Erhvervslejemålet bliver i dag anvendt til børnetøjsforretning samt lager, og kan anvendes til andre former for detailhandel, showroom, kontor mm.

Læs mere

Vil du vide mere?

Samantha Maria Molz

smm@nordicals.dk

+45 2213 2020

Vesterbrogade 10, 4. sal, 1620 København V

+45 7788 2020

1620@nordicals.dk

Besøg vores mæglerside

Lignende ejendomme

Til top